Strikkeopskrift Nederdel

Strik er på ingen måde kun forbeholdt store sweatre, huer og tøfler. En strikket nederdel er også et skønt projekt, som kan sætte kulør på hverdagen. En strikket nederdel kan strikkes tyk og lækker til vinterbrug eller let og luftig til forårs- og sommerbrug.

Her på siden kan du få inspiration til strikkede nederdel, både til dame og til børn.

 

Se alle vores strikkeopskrifter til dame her.
Se alle vores strikkeopskrifter til barn her.

Vil du gerne i gang med en smuk nederdel til dig selv eller din veninde, mor, søster el.lign.? Så kan du tjekke vores gratis opskrifter ud på smukke nederdele til dame. Mulighederne for strikkede nederdele er mange, så det er op til dig, hvilken stil du gerne vil gå efter.

Hvis du gerne vil gå efter et klassisk look, kan du vælge at strikke din nederdel i ribstrik. Teknikken er nem at gå til og kommer til at se rigtig smuk ud. Tjek denne opskrift ud, som indeholder en lang og kropsnær nederdel, som strikkes i rib. Den smukke nederdel kommer i et sæt, og derfor kan du også vælge at strikke en tilhørende bluse. Blusen strikkes ligesom nederdelen i rib. Tjek sættet ud på billederne herunder.

Hvis du ønsker at strikke en nederdel, som har mere mønster i sig, kan du se på denne opskrift. Denne nederdel strikkes efter diagram, og resultatet bliver super smukt og feminint. Nederdelen kan bruges til både hverdag og fest. Samtidig vil nederdelen føles rar og varm at have på, eftersom den strikkes i en blanding af alpaka, merino og nylon. Se nederdelen på billederne herunder.

Vil du hellere strikke en fin nederdel til et barn? Så tilbyder vi også en række flotte (og gratis) opskrifter på nederdele til børn. Her bliver projektet mindre tidskrævende, men ikke desto mindre kan du også gerne lege med forskellige garnteknikker.

Tjek denne opskrift ud for at se en fin nederdel, der strikkes ovenfra og ned med hulmønster, eller denne opskrift, som tilbyder den sødeste nederdel med seler, som strikkes efter diagram. Se begge de fine børnenederdele på billederne herunder.

Mulighederne er rigtig mange, når det gælder valget af garn til strikkede nederdele. Mange nederdele strikkes i garner, som føles bløde mod huden. Derudover strikkes mange i garner enten i en uldvariant eller i garner, som består af en blanding af alpaka og merino eller uld og bomuld.

Når du har forelsket dig i en opskrift på en skøn nederdel, behøver du dog ikke spekulere alt for meget over valget af garn. I alle vores opskrifter fremgår det nemlig, hvilket garn nederdelen er strikket i. Således kan du tjekke det givne garn ud og vælge den farve, du ville elske at få en nederdel i.

Det samme gælder valget af strikkepinde til projektet. I opskrifterne fremgår det nemlig også, hvilke pinde, der anbefales til nederdelen. De fleste nederdele strikkes dog rundt på rundpinde, og derfor kan du med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre rundpinde.

Se hele udvalget af rundpinde her.

Rigtig god fornøjelse med din hjemmestrikkede nederdel :-)