Gullungen Garn Gylne Øyeblikk

Størrelse: Baby, Barn, Voksen

Garnkvaliteter: Gullungen Garn

Designer: Kari Haugen, Hrönn Jónsdóttir, Brit Frafjord Ørstavik

89,00 DKK
Lager: 23 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage

Gullungen Garn Gylne Øyeblikk

Dette er den aller første utgaven av GULLUNGEN-MAGASINET. Magasinet er etresultat av at Barnekreftforeningen og House of Yarn har inngått et samarbeid.

Nå ønsker vi å bidra til et større fokus på og mer kunnskap om barnekreft.

Sammen lanserer vi et helt nytt garn; GULLUNGEN GARN – og et helt magasin fyltav deilig design og strikkeoppskrifter i en skjønn miks & match mini-kolleksjon tilsmågutter og småjenter fra 0–6 år. I tillegg har vi oppskrift på jakke og genser til alle Mammahjerter.

September er den internasjonale barnekreftmåneden, og denne måneden har vi etsærskilt fokus på kreftrammede barn og ungdom. Nå håper vi at alle mammastrikkere, tanter, onkler, besteforeldre og hele strikkefolket vil bruke september tilå strikke med Gullungen Garn til alle gullungene. Vi håper at du blir inspirert til å tapinnene fatt og strikke årets nydeligste strikkeplagg til de fineste ungene. Oppskrift tilmammajakke og -genser som matcher småtrollas Gullungen-strikk får du også.

I Gullungen-kolleksjonen finner du hele 11 nye oppskrifter. Alle oppskriftene kan dulaste ned gratis på Gullungen-garn.no.

Da håper vi at du deler bildene dine med oss!

Det ♥ vi!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer