Strikket gave til baby

Er der netop kommet en nyfødt til familien eller vennekredsen? Og ønsker du i den anledning af strikke en personlig gave til den lille ny, som både baby og forældre kan få gavn af? Så er du havnet på den helt rette side. Her får du nemlig inspiration til en lang række gaver, som du kan strikke til baby.

 

Se alle vores strikkeopskrifter til baby her.

Mulighederne for strikkede babygaver er mange. Hvad der gør sig gældende for de fleste er, at det er overskuelige og hyggelige projekter, som ikke er alt for tidskrævende. Derudover falder hjemmestrikkede gaver altid i god jord hos modtageren, hvilket jo bare gør strikkeglæden endnu højere!

Et hjemmestrikket babytæppe er altid en sikker vinder, når det gælder gaver til baby. At strikke et tæppe eller babysvøb er et skønt og hyggeligt projekt, som også i høj grad er mere overskueligt end at skulle strikke et tæppe til voksen.

Med et strikket babytæppe kan du ligeså lege med forskellige eller nye strikketeknikker og sammensætte flotte farver. Der er nemlig ikke én måde, hvorpå et babytæppe skal se ud. Kun fantasien sætter grænser, og det er netop dét, der er så skønt ved at strikke tæpper!

Vi tilbyder en lang række gratis opskrifter på strikkede babytæpper. Det er blot at udvælge din favoritopskrift og gå i gang med det skønne projekt.

Læs mere om strikkede babytæpper her.

 

Beklædning til babyen vil også blive et dejligt projekt. Mulighederne her er virkelig mange: kyser, sokker, tøfler, heldragte, blebukser, huer, bluser eller måske en dåbskjole?

Et nemt og overskueligt projekt er f.eks. at strikke en kyse eller en hue. Samtidig er du garanteret et sjov og hyggeligt projekt, da du her både kan lege med farver og mønstre. Herunder ser du tre af vores opskrifter, som indeholder to søde huer, der ligner et blåbær og et jordbær, samt en virkelig fin kyse med striber. I alle tre opskrifter kan du sammensætte netop de farver, du synes bedst om. Resultatet skal nok blive godt uanset hvad!

Andre overskuelige projekter, som heller ikke er særlig tidskrævende, er blebukser, sokker eller tøfler til den lille ny. Tjek vores mange babyopskrifter ud og find netop de blebukser eller babysokker, som du ønsker at gå i gang med. Hvis du endnu ikke har strikket bukser eller sokker før, får du også her et projekt, der kan lære dig nye teknikker. Samtidig er projektet ikke for uoverskueligt, da strik til baby jo ikke kræver så meget garn - og dermed heller ikke så meget tid.

En anden gave, som med garanti vil falde i god jord, er en strikket heldragt eller kørepose. Disse er super gode og praktiske gaver, som også indikerer, at du virkelig har brugt tid og kræfter på den flotte og unikke gave.

En flot og god hjemmestrikket gave til en baby er også en sød bamse. Vi tilbyder forskellige opskrifter på søde tøjdyr og bamser, som er strikkede. Hvis du også er vild med at hækle, kan du også tjekke vores hækleopskrifter på dyr & legetøj ud! Her finder du en lang række opskrifter på bl.a. søde bamser, madlegetøj, hyggeklude og søde motiver til f.eks. træringe.


Se alt vores tilbehør til dyr & legetøj her.

Rigtig god fornøjelse med din strikkede gave til baby :-)