Strikket mors dags gave

Mors dag falder hvert år på den 2. søndag i maj. Og hvert år fortjener alle mødre en skøn og personlig gave. Derfor har vi på denne side samlet en lang række forslag til, hvad du kan give din mor i mors dags gave.

At strikke en gave vil resultere i en unik og personlig gave, som modtageren kommer til at elske. Mulighederne for strikkede mors dags gaver er mange - se blot med herunder!

Se alle vores strikkeopskrifter til dame her.

Én måde at hylde din mor på er ved at strikke et skønt sjal eller et smukt tæppe til hende. Begge dele kan benyttes i mange år og kan bruge flittigt året rundt. Hvis du har tid og overskud til at gå i gang med et større strikkeprojekt, er et smukt sjal eller et lunt tæppe altså en oplagt gavemulighed til din mor.

Det dejlige ved at strikke sjaler og tæpper er, at det kan gøres på uendeligt mange måder. Derfor kan du også nemt ramme din mors smag. Er hun f.eks. til et simpelt mønster og klassiske farver, kan du finde en opskrift, der matcher disse ønsker. Er hun derimod til vilde mønstre og pangfarver, kan du også sagtens gå i gang med et sådant projekt.

Herunder ser du et udvalg af vores opskrifter på sjaler og tæpper. Du kan også læse meget mere om strikkede sjaler her og strikkede tæpper her.

En anden dejlig gave til mors dag er en skøn hjemmestrikket wellnesspakke. Sådan en pakke kan f.eks. bestå af make-up pads, håndklæder, hårelastikker, sæbeposer og klude. Derudover kan der tilføjes en lækker creme eller serum, som din mor holder af. Alle delene kan samles i en fin kurv, og derved har du en perfekt mors dags gave.

De forskellige dele til wellnesspakken tager ikke lang til at strikke, hvilket er en fordel, hvis du ikke har alverdens tid. Derudover er mindre projekter såsom klude og håndklæder en perfekt måde at øve sig i forskellige strikketeknikker, og samtidig kan man lege med forskellige farver. Det er samtidig en oplagt mulighed for at få brugt mange af sine garnrester.

Se alle vores strikkeopskrifter på interiør her.

Andre overskuelige strikkeprojekter, som med stor sandsynlighed vil glæde din mor, er projekter som grydelapper, klude, betræk til kop og pudebetræk. Sådanne projekter kan sagtens strikkes i retstrik og er derfor nemme at gå i gang med. Derudover er sådanne gaver super anvendelige og kan altid bruges af modtageren.

 

Du kan også vælge at strikke beklædning til din mor. Er hun f.eks. helt vild med strikkede veste, kan du gå i gang med et sådant projekt. Mange af vores veste-opskrifter er simple og retstrikkede, og derfor behøver det ikke tage lang tid at strikke en flot og moderne vest. En anden sikker vinder er strikkede strømper. Man kan aldrig få for mange par, og samtidig er et par hjemmestrikkede strømper en super personlig og hyggelig gave at give.

Er din mor selv strikker? Så kan du også vælge at glæde hende med et nyt strikkepindesæt. Vi har et stort udvalg af pindesæt, og der er helt sikkert noget, som falder i din mors smag. Et strikkepindesæt er et must-have for strikkeren, for på den måde står man ikke og mangler pindestørrelser i tide og utide.

Tjek vores udvalg af strikkepindesæt ud her.

Du kan også give din mor et gavekort. På den måde får hun selv mulighed for at vælge, hvad hun mangler til sine kreative projekter. Gavekortet sendes digitalt, så det er også den perfekte løsning, hvis du ikke er hjemme på mors dag. Det er nemlig nemt at videresende gavekortet digitalt, så din mor også kan få en gave på mors dag.

Køb et gavekort til YarnLiving her

Ønsker du at hækle en gave til din mor frem for at strikke den? Så finder du blandt vores mange hækleopskrifter også mange gode bud på en skøn gave. For blot at nævne nogle: hæklede grydelapper, bordskånere og kurve.

Gå på opdagelse i vores mange hækleopskrifter her.

Rigtig god fornøjelse med at strikke din mors dags gave :-)