Babystrømper og -sko

Lune og bløde strømper, der strikkes eller hækles til familiens mindste, er simpelthen ikke til at stå for. Strømperne er et lynhurtigt projekt, der er både sjovt at lave og samtidig vækker stor glæde hos forældrene og de små fusser, der skal have dem på.

Se alle vores opskrifter til baby her.

Babystrømper og -sko kan gøres skridsikre og hjælpe babyen med at komme op at kravle. Det kan nemlig gøres ved hjælp af vores strømpestop, som sikrer at strømpen får et skridsikkert lag under strømpen. Du kender det sikkert allerede fra strømper, som kan købes i butikker, men nu kan du også lave dem selv. Find guiden til, hvordan det kan bruges og køb strømpestop her.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-11%
97,33 DKK
109,80 DKK
Du sparer: 12,47 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-8%
46,00 DKK
49,90 DKK
Du sparer: 3,90 DKK
0 anmeldelser
Pris fra
149,85 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
77,85 DKK
0 anmeldelser
-11%
16,95 DKK
18,95 DKK
Du sparer: 2,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-5%
101,10 DKK
106,90 DKK
Du sparer: 5,80 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
374,60 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Strømper til baby

Der er få ting, der er så hyggelige at lave, som at strikke eller hækle strømper til en baby. Projektet går nemlig lynhurtigt, og de små fine sokker er så søde! Derfor er det også et projekt, som rigtigt mange af vores følgere holder af at lave. Det skyldes også, at strømperne kan laves i et væld af forskellige og unikke par. Man kan blandt andet lege med strømpernes farver, mønstre og det garn, der skal bruges. Mulighederne er utroligt mange, når det kommer til babystrømper, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Derfor har vi også sørget for at samle et stort udvalg af opskrifter herover. Her kan du nemlig både vælge i mellem lange og korte strømper, strømper med blonder eller hulmønster eller klassiske strømper uden så mange dikkedarer. På den måde er der altså helt sikkert en strømpeopskrift, som passer lige til dine ønsker. De fleste af opskrifterne er gratis, så der er nemme at gå til.

Sko til baby

Selvom man først tænker, at det er overflødigt at strikke eller hækle sko til familiens mindste, så kan de hurtigt komme til gavn af flere årsager:

En hjælp til at komme op at stå: Selvom man næppe skulle tro det, så kan skoene være en kæmpe hjælp til at komme op at stå. Især, hvis de har en skridsikker bund, som hjælper med at stabilisere. Skoene kan på den måde være med til at give en bedre fodfæste på eksempelvis glatte træ- og stengulve. Derudover kan de også være med til at forhindre fald, da den lille har et bedre greb i undergrunden.

Beskytter mod skidt og snavs: Ligesom vi andre påfører os sko for at undgå jordens skidt og snavs, så er det også en hjælp for de mindste. Selv en strikket sko eller hæklet tøffel kan holde det værste skidt for døren omkring fødderne og holde dem rene. Skoene hjælper desuden med at holder fødderne varme på kolde dage, så selvom din lille endnu ikke er kommet op at stå, så kan et par sko fortsat være en god hjælp.

En flot detalje til ethvert outfit: En flot lille, strikket sko eller hæklet tøffel kan sætte prikken over i’et i ethvert outfit. Eksempelvis ved dåb kan et par flotte hvide sko virkelig være med til at gøre outfittet for den lille helt unikt. Eller prøv med et par sko i glimmergarn for at give en sjov effekt. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Så det er altså bare at komme i gang med at få strikket et par sko eller strømper til den mindste. Lad dig inspirere af opskrifterne herover og bestil nemt og hurtigt garn og strikkepinde, så du er klar til dit projekt. Gå blot ind i opskriften, vælg materialer, kom dem i kurven og så er du klar til at bestille. Dét er altså nemt. På den måde kan du komme i gang med at strikke søde babystrømper og -sko allerede i morgen.