DROPS Fabel Uni Colour

Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid

Garngruppe: A (23 - 26 masker) / 4 ply / fingering

Vægt/længde: 50 gram = ca. 205 meter

Anbefalede pinde: 3 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24 m x 32 p

Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

17,95 DKK
Lager:
Levering 1-2 hverdage
  • Køb 20 eller flere til 16,95 DKK pr stk.

DROPS Fabel Uni Colour

Superwash behandlet strømpegarn af uld.

Slidstærkt som bare et strømpegarn kan være - DROPS Fabel er et 4 trådet garn som er superwash behandlet, så det let kan vaskes i maskine! I modsætning til almindelig strømpegarn er Fabel spundet i en blødere og finere uldkvalitet. Dette gør at Fabel egner sig til meget mere end bare sokker - prøv det til babystrik!

Med et af de største farvekort i DROPS sortimentet så findes DROPS Fabel i 3 forskellige farvetyper. Uni Colour, som består af flotte ensfarvede farver. Print hvor hver farve er sat sammen af forskellige farver som gentages regelmæssigt i tilfældige længder. Long Print er som Print men med længere intervaller af hver farve.

Både Print og Long Print farverne er produceret med en metode som kaldes “fancy dyeing”, som er forskellig fra andre metoder ved at hvert farveparti har små variationer i både mønster og nuance. Dette er ikke en fejl, men en del av garnets egenskaber.

De strikkede farveprøver som vises i farvekortet viser garnets melering når man strikker over et mindre antal masker, som f.eks strømper. På større modeller vil meleringen se anderledes ud. Som i alle Jacquard-meleringer kan der være farveforskelle inden for samme farve og parti.

Find alle gratis opskrifter med DROPS Fabel her.

Dette garn er Oeko-Tex® certifieceret (certifikat nummer 25.3.0099), Standard 100, Class I. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri fra skadelige kemikalier og er trygt at bruge. Class I er den højeste niveau hvilket betyder at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

Se alle gratis opskrifter i DROPS Fabel her.

31/07/2016

Jeg har brugt Fabel Uni Colour til babystrik og jeg elsker det!

03/10/2022

Perfekt til slidstærke herrestrømper

07/11/2022

Jeg har med stor succes brugt Drops Fabel til bl.a. flere Mary svøbet i forskellige farver, cardigans til både mig selv men også til børnebørn, babytøj, m y strømper, veste

Tilføj anmeldelse: