Hækleopskrifter til babytøfler

Lune og bløde tøfler, der hækles til familiens mindste, er simpelthen ikke til at stå for. Tøflerne er et lynhurtigt projekt, der er både sjovt at hækle og samtidig vækker stor glæde hos forældrene og de små fusser, der skal have dem på.

Se alle vores hækleopskrifter til baby her.

Babytøfler kan gøres skridsikre og hjælpe babyen med at komme op at kravle. Det kan nemlig gøres ved hjælp af vores strømpestop, som sikrer at tøflen får et skridsikkert lag underneden. Du kender det sikkert allerede fra små babysko, som kan købes i butikker, men nu kan du også lave dem selv. Find guiden til, hvordan det kan bruges og køb strømpestop her.

-18%
46,00 DKK
55,90 DKK
Du sparer: 9,90 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-5%
101,10 DKK
106,90 DKK
Du sparer: 5,80 DKK
0 anmeldelser

Hæklede tøfler til baby

Der er få ting, der er så hyggelige at lave, som at hæklede tøfler til en baby. Projektet går nemlig lynhurtigt, og de små fine tøfler er så søde! Derfor er det også et projekt, som rigtigt mange af vores følgere holder af at lave. Det skyldes også, at tøflerne kan laves i et væld af forskellige og unikke par. Man kan blandt andet lege med futternes farver, mønstre og det garn, der skal bruges. Mulighederne er utroligt mange, når det kommer til babytøfler, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Derfor har vi også sørget for at samle et stort udvalg af opskrifter herover. Her kan du nemlig både vælge i mellem lange og korte tøfler, futter med blonder eller hulmønster eller klassiske tøfler uden så mange dikkedarer. På den måde er der altså helt sikkert en tøffelopskrift, som passer lige til dine ønsker. De fleste af opskrifterne er gratis, så de er nemme at gå til.

Selvom man først tænker, at det er overflødigt at hækle tøfler til familiens mindste, så kan de hurtigt komme til gavn af flere årsager:

En hjælp til at komme op at stå: Selvom man næppe skulle tro det, så kan tøflerne være en kæmpe hjælp til at komme op at stå. Især, hvis de har en skridsikker bund, som hjælper med at stabilisere. Tøflerne kan på den måde være med til at give et bedre fodfæste på eksempelvis glatte træ- og stengulve. Derudover kan de også være med til at forhindre fald, da den lille har et bedre greb i undergrunden.

Beskytter mod skidt og snavs: Ligesom vi andre påfører os sko for at undgå jordens skidt og snavs, så er det også en hjælp for de mindste. Selv en hæklet tøffel kan holde det værste skidt for døren og holde fødderne rene. Tøflerne hjælper desuden med at holder fødderne varme på kolde dage, så selvom din lille endnu ikke er kommet op at stå, så kan et par hæklede tøfler fortsat være en god hjælp.

En flot detalje til ethvert outfit: En flot lille, hæklet sko kan sætte prikken over i’et i ethvert outfit. Eksempelvis ved dåb kan et par flotte hvide tøfler virkelig være med til at gøre outfittet for den lille helt unikt. Eller prøv med et par tøfler i glimmergarn for at give en sjov effekt. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Så det er altså bare at komme i gang med at få hæklet et par smukke tøfler til den mindste. Lad dig inspirere af opskrifterne herover og bestil nemt og hurtigt garn og hæklenåle, så du er klar til dit projekt. Gå blot ind i opskriften, vælg materialer, kom dem i kurven og så er du klar til at bestille. Dét er altså nemt. På den måde kan du komme i gang med at hækle flotte babytøfler allerede i morgen ved at købe her hos YarnLiving.