Mayflower 1 Class

Indhold: 75 % uld, superwash-behandlet og 25 % nylon

Pind: Mayflower 1 Calss strikkes på pind 2-3

Løbelængde: ca. 210 m pr. 50 gram. 

Strikkefasthed:  26 m x 28 rk = 10 x 10 cm.

Den kan vaskes i vaskemaskine på 40 ⁰.

17,95 DKK
25,00 DKK
Du sparer: 7,05 DKK
Lager: Kun 5 stk. tilbage

Mayflower 1 Class


Mayflower 1 Class er et førsteklasses kvalitetsgarn fra garnproducenten Mayflower. Det er især den slidstærke kvalitet, der gør garnet specielt. Garnet er en uldblanding, som er lavet af 75% superwash-behandlet uld og 25% nylon. Garnet er, på trods af sin slidstærke kvalitet, meget blødt, og det har et blankt look.
Mayflower 1 Class er altså på mange måder et alsidigt garn, der kan bruges til mange kreative projekter. Du kan eksempelvis strikke de blødeste strømper eller en lækker trøje eller cardigan – med dette garn er det nærmest kun din fantasi, der sætter grænser.
Vi forhandler Mayflower 1 Class garnet i et væld af farver, og vi gør, hvad vi kan for hele tiden at opdatere vores sortiment, så du kan finde de farver, du ønsker. I vores sortiment fører vi både garnet i naturfarver og mere stærke farver. Uanset hvad du ønsker at bruge garnet til, bør du altså kunne finde det rette hos os.
Mayflower 1 Class er et yderst anvendeligt garn, der kan bruges til de fleste projekter. Hvis du bestiller det hos os i dag, sørger vi for hurtig levering og en upåklagelig service.

Se alle strømpegarner her

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving Aps forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 5000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på