DROPS Nepal

Indhold: 65% Peruvian Highland Uld, 35% Superfin Alpaca

Garngruppe: C (16 - 19 masker) / 10 ply / aran / worsted

Vægt/længde: 50 g = ca. 75 meter

Anbefalede pinde: 5 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p

Håndvask, max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes

19,95 DKK
Lager:
Levering 1-2 hverdage
  • Køb 20 eller flere til 18,95 DKK pr stk.

DROPS Nepal

Et perfekt hverdagsgarn!
 

DROPS Nepal er et dejlig, tykt luksusgarn spundet i 35% Superfin Alpaca og 65% Peruvian Highland Uld, en blanding som fremhæver alpacaens silkebløde overflade, samtidig med at ulden bidrager til bedre formstabilitet. Fibrene er ubehandlet, det betyder at de kun er vasket, og ikke udsat for nogen kemisk behandling før indfarvning. Dette fremhæver garnets naturlige egenskaber bedst.

Find gratis opskrifter med DROPS Nepal her.


Kvaliteten er spundet sammen af 3 tråde, hvilket giver et spændende, rustikt og flot maskebillede. DROPS Nepal er en letstrikket kvalitet og egner sig særdeles godt til at filte. Tøjet får efter filtning en jævn og blød overflade.

DROPS Nepal indeholder mixfarver, det betyder at ulden kartes sammen før garnet spindes hvilket giver en flot mixet effekt.

Se alle gratis opskrifter i DROPS Nepal her.

11/11/2016

dejligt blødt og elastisk; skønt at strikke med, og det går hurtigt. Pænt og jævnt resultat at se på. Virkelig varmt; har strikket en poncho og den er supergod at holde varmen med; man mærker tydeligt at det er uld. Kradser ikke særligt meget; dog ville jeg nok ikke vælge det til en trøje direkte mod huden - men poncho, veste, sjaler o.s.v hvor man kan have noget andet inden under.

08/11/2019

Skøn garn, jeg strikker huer af den,og det bliver flot og jævnt...men er jo vild med alt jeres garn..

02/12/2019

Lækkert garn til huer f.eks. øreklap huen fra strikkeglad. Jeg bruger huen hver dag på stranden.

20/03/2021

Lækkert kvalitetsgarn der giver en rigtig flot finish, især mix farverne er super flotte. Jeg er stor fan af garnerne fra Drops garnstudio. I dette Nepal garn har jeg hæklet huer, vanter og senest en virkelig smuk vest i farven 8906 Skov, og jeg har allerede fået rigtig mange komplimenter og ønsker om at hækle en til dem ;) garnet er blødt og kradser ikke

Tilføj anmeldelse: