Eucalan 500 ml

Indhold: 500 ml uldsæbe med lanolin

109,00 DKK
Lager: 6 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage
  • Køb 2 eller flere til 104,00 DKK pr stk.
  • Køb 3 eller flere til 99,00 DKK pr stk.
  • Køb 5 eller flere til 94,00 DKK pr stk.

Eucalan 500 ml

Eucalan er en fantastisk uldsæbe, der hjælper med at vedligeholde dine strikkede og hæklede projekter. Uldsæben er ikke beregnet til at skylle ud, men tværtimod til at blive i uldens struktur og bevare det naturlige lanolin-indhold i dit strik, hvilket beskytter fibrene. 

Vaskeanvisninger: 

Håndvask: Fyld en balje med lunkent vand og tilføj 5 ml Eucalan per 4 liter vand (mere ved meget beskidte genstande). Vrid beklædningsgenstanden let og lad ligge i blød i 15 minutter eller mere. Ingen grund til at skylle!

Topbetjent vaskemaskine: Fyld med lunkent vand. Tilføj 5 ml Eucalan per 4 liter vand (mere ved meget beskidte genstande). Stop maskine og fyld beklædningsgenstande i. Vrid beklædningsgenstande let og lad ligge i blød i 30 minutter. Undgå skylning af genstandende. Centrifugér. 

Frontbetjent vaskemaskine: Vælg finvask eller uldvask på 30ºC. Tilføj 5 ml Eucalan i skuffen til skyllemiddel. Fyld beklædningsgenstande i maskinen og påbegynd vasken. Dette er en guide, da alle frontbetjente vaskemaskiner fungerer forskelligt. 

Se her vores udvalg af uldvaskemiddel.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer