Alpaka - en naturlig luksus

Alpaka er et af verdens mest eksklusive fibre og blev tidligere kun brugt af inkakongene i Peru. Alpakahåret kommer fra alpakaen som lever højt oppe i Andesfjeldene i Sydamerika. Dyrene er forholdsvis sjældne og prisen på råvaren bliver derfor ganske høj. Alpaka har mange uovertrufne brugsegenskaber som adskiller sig fra almindelig uld. Alpaka er ca. tre gang varmere end almindelig uld. Fiberen er hul, det er hår, og den ånder således, at den føles varm, når det er koldt og svalt, når det er varmt.

Hexa er et tykt og lækkert kabelspundet garn i 100% alpaka. Garnet er dejligt tykt og super blødt, men samtidig let og luftigt. Det strikkes på tykke pinde i størrelse 6-8. Da garnet er meget elastisk, er det en rigtig god ide at lave en strikkeprøve.
 
Tynn Alpakka er grundstammen i Du Store Alpakkas kollektion. Garnet er et tretrådet garn i 100 % alpakka og egner sig både til maskinestrik og håndstrik. Tynn Alpakka strikkes på tynde pinde og resultatet er let og luftig tøj, der egner sig til både hverdag og fest. Garnet kan filtes, og er også velegnet til tilbehør.
 
Som navnet tilsiger, bliver tøj strikket i Faerytale eventyrlige lette. Dette er et børstet garn i 100% alpakka. Her kan du prøve dig frem med pindetykkelser fra nr. 4½ til 9. Er også super at strikke dobbelt med de andre garnkvaliteter.
 

Mirasol har en klassisk tykkelse, som har en stærk tradition i Norge. Dette er garnet for godt brugstøj både til børn og voksne. Navnet Mirasol kommer fra en indianerpige, der bor i Andesfjellene. Når du køber Mirasol, bidrager du til Mirasols fremtidige skole. Læs mere om Mirasolprojektet her.

-25%
Materiale_227: 100% Fineste alpaca
51,75 DKK
69,00 DKK
Du sparer: 17,25 DKK
Tilbud udløber 31/01/2022
1 anmeldelser
-25%
Materiale_227: 100% Alpaca
42,75 DKK
57,00 DKK
Du sparer: 14,25 DKK
Tilbud udløber 31/01/2022
0 anmeldelser
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på