Alpaka - en naturlig luksus

Alpaka er et af verdens mest eksklusive fibre og blev tidligere kun brugt af inkakongene i Peru. Alpakahåret kommer fra alpakaen som lever højt oppe i Andesfjeldene i Sydamerika. Dyrene er forholdsvis sjældne og prisen på råvaren bliver derfor ganske høj. Alpaka har mange uovertrufne brugsegenskaber som adskiller sig fra almindelig uld. Alpaka er ca. tre gang varmere end almindelig uld. Fiberen er hul, det er hår, og den ånder således, at den føles varm, når det er koldt og svalt, når det er varmt.

 
Tynn Alpakka er grundstammen i Du Store Alpakkas kollektion. Garnet er et tretrådet garn i 100 % alpakka og egner sig både til maskinestrik og håndstrik. Tynn Alpakka strikkes på tynde pinde og resultatet er let og luftig tøj, der egner sig til både hverdag og fest. Garnet kan filtes, og er også velegnet til tilbehør.
 
Som navnet tilsiger, bliver tøj strikket i Faerytale eventyrlige lette. Dette er et børstet garn i 100% alpakka. Her kan du prøve dig frem med pindetykkelser fra nr. 4½ til 9. Er også super at strikke dobbelt med de andre garnkvaliteter.
2 anmeldelser
0 anmeldelser

Et luksuriøst og blødt garn

Giv alle dine håndstrikkede kreationer en glat, kashmir-lignende finish med Du Store Alpakkas alpaca garner. Alpakauld er lige så varm som almindelig uld blødere, prinklefri, naturligt hypoallergen og en silkeagtig glans, hvilket gør dem til et vidunderligt valg for folk med allergi eller følsom hud.

Overlegen kvalitet

100% Alpaca-garn har en elastisk tekstur, der ikke bare gør dem nemme at strikke med, men også gør dem perfekt strækbare. Med vandafvisende egenskaber og dejlig naturlig glans er dette Du Store Alpakka-garn eftertragtet af så mange grunde. Med en bred vifte af farver at vælge imellem, vil du elske at bruge dette garn til alle dine kreationer.