Bog: Et hæklet teselskab

Design: Heidi B. Johannesen, Pia H. H. Johannesen

Mange børn elsker at lege teselskab. Nu får de med "Et hæklet teselskab" chancen for at lokke deres forældre og bedsteforældre til at hækle indholdet til teselskabet.

319,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage

Et hæklet teselskab

ET HÆKLET TESELSKAB
Mange børn elsker at lege teselskab. Nu får de med "Et hæklet teselskab" chancen for at lokke deres forældre og bedsteforældre til at hækle indholdet til teselskabet. Så fat hæklenålen og hækl løs, så der kan blive spist kager og fortæret lækkerier i lange baner. Med andre ord indeholder denne hæklebog opskrifter på alt det, du skal bruge til dit eget teselskab – og dermed grundlag for mange timers leg på værelset eller i haven.Desuden er bogen krydret med små, fine krea-projekter for børn, så de kan være med til at skabe den helt rette stemning til teselskabet.Her lægges alle kræfter på cuteness og tøsehygge, og mødre og bedstemødre vil elske tanken om at give deres piger dette lille eventyr.

I bogen finder du opskrifter på fx 
 Tebreve        
 Lagkage 
 Cupcakes         
 Hindbærsnitter med pynteflag         
 Macarons         
 bonbons         
 Prinsessekrone og fingerringe

Forfatterne:
Søstre og kvinderne bag succeen "Krea Deluxe" – et firma, som designer og udvikler krea-kits til boligindretningen, børn og børneværelset, accessories og "når der skal laves hjemmelavede gaver". 

Sprog: Dansk
 

Forlag: Turbine

| År 2017 | 150 sider | ISBN 978-87-406-1842-6

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: