Bog: Sådan hækler du popcorn, knopper & ananas

Design: Tracey Todhunter

Der er masser af gode grunde til at elske at hækle! En af de vægtigste er hæklingens evne til at skabe vidunderlige strukturer.

De tre teknikker popcorn, knopper og ananas er i høj grad en del af denne stoflighed.

Når du forstår, hvordan du skal hækle og bruge disse masketyper, åbner der sig en helt ny verden af muligheder.

195,46 DKK
229,95 DKK
Du sparer: 34,49 DKK
Lager: 4 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage

Sådan hækler du popcorn, knopper & ananas

Der er masser af gode grunde til at elske at hækle! En af de vægtigste er hæklingens evne til at skabe vidunderlige strukturer. De tre teknikker popcorn, knopper og ananas er i høj grad en del af denne stoflighed. Når du forstår, hvordan du skal hækle og bruge disse masketyper, åbner der sig en helt ny verden af muligheder.
 
Mønsterbeskrivelserne samt de forskellige tydeliggjorte tips og tricks gennem hele bogen vil langsomt øge din selvtillid. Popcorn, knopper og ananas er selvfølgelig ikke kun velegnet til strukturmønstre. De er også en eminent drivkraft, når der skal leges med farver, og du vil opleve overraskende og virkelig fine effekter, efterhånden som du eksperimenterer med forskellige farvesammensætninger og prøver dine nye færdigheder af.
 

Forlag: Turbine

96 sider | År 2017 | ISBN 978-87-406-1596-8

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving