Bog: Nordic - Dansk børnestrik

Designer: Trine Frank Påskesen

Indeholder strikkeopskrifter til børn i alderen 0-6 år. Opskrifterne er udviklet med en forkærlighed for nordisk design, hvor det simple dyrkes med enkelte smukke detaljer.

-15%
212,46 DKK
249,95 DKK
Du sparer: 37,49 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage
-15%

Indeholder strikkeopskrifter til børn i alderen 0-6 år. Der er et bredt udvalg af både bluser, cardigans, shorts, dragter, kjoler og tilbehør med flere muligheder for variationer. Opskrifterne varierer i sværhedsgrad, men er så velbeskrevet at selv nye strikkere kan følge med. Opskrifterne er udviklet med en forkærlighed for nordisk design, hvor det simple dyrkes med enkelte smukke detaljer. Der leges med forskellige teknikker og strukturer, som viser sig både elegant, maskulint og enkelt. Godt håndværk har været et vigtigt udgangspunkt gennem arbejdet med opskrifterne, og derfor er både detaljer og materialer udvalgt med stor omtanke, for at det færdige resultat får nøjagtig det udtryk det er tiltænkt, og vil holde mange år frem.

Bogen er et projekt i sig selv, hvor Trine har samlet nogle af de dygtigste upcoming og etablerede danske designere samt virksomheder, indenfor textil, sko og børneaccesories. Alle hvis fokus er på kvalitet, bæredygtighed, godt håndværk i alle henseender og smukke produkter, der vil blive båret i mange år.

Bag kameraet er dygtige Lise Høyer hvis stemningsfulde fotografier har fået en fremtrædende plads i bogen. Et vigtigt element, da ønsket med bogen er at give en inspirerende og æstestisk oplevelse at bladre i.  

Forfatteren
Trine Frank Påskesen er designeren og indehaveren af firmaet Knit By TrineP, hvor hun udvikler og sælger strikkedesigns til kvinder og børn, samt underviser og holder foredrag indenfor strik. Trine er autodidakt strikdesigner og kendt, især fra Instagram, for hendes smukke børnedesigns.

 

148 sider | År 2017 | Hardback | ISBN: 978-87-406-1684-2

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer