Tunika til piger i Mayflower Easy Care Classic

Wow hvilken pige kunne ikke tænke sig denne smarte tunika til et par leggins. Tunikaen er smart og sej og designet i den lækre bløde kvalitet fra Mayflower kaldet Mayflower Easy Care Classic

Se og udskriv gratis opskrift her

0,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage

Wow hvilken pige kunne ikke tænke sig denne smarte tunika til et par leggins. Tunikaen er smart og sej og designet i den lækre bløde kvalitet fra Mayflower kaldet Mayflower Easy Care Classic. 

Tunikaen har et smart flot enkelt hulmønster med snoning der er i siden og som en ekstra flot detalje går op i den fine raglan. Tunikaen har som ekstra detalje retriller i kanterne istedet for den traditionelle rib.

Mayflower Easy Care Classic er den mellemste tykkelse garn i serien Mayflower Easy Care. Den består af 100 % Ren Ny Uld, løber ca. 106 m pr. 50 gram.

Mayflower Easy Care Classic vaskes i maskine og tørres i tørretumbler, nice and easy. Mayflower Easy Care er blød og kradser slet ikke.

Mayflower Easy Care Classic findes i et farvespektra hvor du helt sikkert også kan finde en farve som du lige har lyst til at lave denne smarte tunika til pigen i.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer