DG338 MODERN RETRO

STØRRELSE: Voksen

GARNKVALITETER: Alpakka, Kidsilk Erle, Lerke, Lille Lerke, Pure ECO Baby Wool

TEKNIK: Hækling, Strik

DESIGNER: Bente Presterud Røvik

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage

DG338 MODERN RETRO

DALE MODERN RETRO – Trendy DIY med WOW-faktor

Vi elsker tradisjonsmønstrene! Og vi elsker dem ennå høyere når de kommer i spenstige og nye kombinasjoner, flotte materialer og trendy farger. Vi inspireres av de tradisjonelle mønstrene, og det vi liker å kalle ”norsk” har solide røtter i de eldste sivilisasjonene langt i sør, øst og vest. Det samme gjelder ornamentikken i både veving, strikking og broderier over hele Europa. Om det heter Fair Isle, Latviske vottemønster, Setesdal eller Selbumønster, har mønstrene vandret med folk og handel i alle århundrer, og etter hvert har folkegrupper, lokale områder og nasjoner satt sitt særpreg på dem.

Titt som tett dukker mønster og materialer inspirert av folkedrakter og tradisjonelle tekstiler opp i couture- og high fashion-kolleksjonene på catwalken. Melting pot, world-, cross-over og fusion-kulturen er hot uansett om vi snakker mat, musikk eller mote.

Dale Modern Retro har forankring nettopp i tradisjonene, men fornyer og utfordrer en smule. Det liker vi! Og vi elsker kul DIY-fashion du kan lage selv og være stolt av, og få et vakkert plagg som vekker beundring.

Nå strikker vi i lette og myke garn i vårens fineste kvaliteter i merinoull, egyptisk bomull, kidmohair, silke og økologisk og etisk ull – altså et knippe av Dales kvalitetsgarn; Lerke, Lille Lerke, Kidsilk Erle, Alpakka og Pure Eco Baby Wool. Vil du velge egne farger er det en smal sak. Ta en titt på fargekartene og la deg inspirere. Det kan fort bli valgets kval.

La oss friste! Og finn din favoritt! Vi tipper du faller for minst én av dem. Og som i livet ellers kan det hende at du forelsker deg i flere <3

Vi i DaleGarn ønsker deg en lykkelig strikkevår med sesongens nydeligste design på pinnene.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer