DG347 Dale Scrap Knitting

STØRRELSE: Voksen

GARNKVALITETER: Lerke Pluss, Line Langmo Påfugl, Alpakka, Baby Ull, Cotinga, Freestyle, Kidsilk Erle

TEKNIKK: Fletter, Mønsterstrikk, Hekling, Strikk

DESIGNER: Liv Inger Espedal

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

-10%
80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage
-10%

DG347 Dale Scrap Knitting

GETTING YOUR SCRAPS TOGETHER

Vi elsker restegarn! Med kurven full kan du strikke fantastiske plagg som du er helt alene om. Hvor kult er ikke det! Det gjelder bare å være bittelitt modig. Vi påstår at ALLE farger funker bare du knar dem skikkelig godt sammen. Så miks farger, garntyper, striper og mønster, og lek deg igjennom strikkeprosjektet ditt. Vi garanterer suksess!

Start med å sorte restegarnet etter fargene. Har du nok til noen få eller mange mønsterborder? Kan det bli smale eller brede striper? Blir det en lang jakke? Eller en kort genser? Eller bare noe småfint tilbehør?

Har du nok garn til en hel bole – men avskyr fargen? Da blander du det med noe annet som justerer fargen til noe du vil elske.

Printfarger og langhåret mohair gjør underverker, og du får sikkert en aha-opplevelse på kjøpet.

Til slutt veier du alt garnet du skal bruke før du veier du en genser i cirka samme garn og størrelse som den nye du skal i gang med. Klarer du deg med det du har? Eller må du supplere?

Mistenker du at det blir for lite av en farge, er det bare å justere planen. Fikk du nok til en superkul bole, men er sleika tom for garn til resten? Finn frem et passende garn og strikk ensfargete ermer, en halskant eller en ekstra stor halsloop og lue. Små grep binder sammen og gi fin helhet.

Vi kan imidlertid ikke garantere at du ikke går på nok en #GARNSMELL underveis. Restestrikking er så gøy at du helt sikkert får nye, ville ideer – og plutselig har du ramlet utpå igjen.

Kreativitet avler kreativitet, – og det fins verre ting å bli avhengig av.

Lykke til med høstens mange ville og fargerike strikkeprosjekter!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer