DG348 Back To School

STØRRELSE: Barn

GARNKVALITETER: Line Langmo Påfugl, Alpakka, Cotinga, Falk, Kidsilk Erle, Natural Lanolin Wool, Pure ECO Baby Wool, Pure ECO Wool, Pure ECO Fur

TEKNIKK: Fletter, Mønsterstrikk, Hekling, Strikk

DESIGNER: Anne-Kirsti Espenes, Liv Inger Espedal

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: 6 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage
-45%

DG348 Back To School

STRIK TIL SKOLESTART

Det nye skoleåret er i gang, ennå er det lunt og mildt, men foran oss ligger kjølige høstdager. Den fine tida når himmelen blir litt høyere og lufta stadig skarpere. Og før du vet ordet av det faller mørketiden over landet. De fine ullklærne fra i fjor har de vokst fra, og det er på tide å planlegge sesongens strikkeliste.

Inspirasjon til høstens fineste strikkeplaggene i det mykeste og garantert kløfrie garnet deler vi med deg. Inspirasjon til både voksne og barn, for de vil nok sikkert ha et ord med i laget. Er poden skeptisk til fargene vi har valgt, er det en enkel sak å endre på.

En rask tur innom dalegarn.no og du lander sannsynligvis mykt i en eller mange favorittfarger.

Vi leker oss også med noen gøyale småprosjekter. Kanskje noe for ungdommen å bryne seg på? Vi tror at kreativitet og gleden over å skape med egne hender er roten til mye godt. Og da må noen påta seg oppgaven med å lære bort kunstene til neste generasjon.

Kanskje tar du utfordringen? Da må du ikke glemme å dele bilder og inspirere andre til å gjøre det samme!

En enkel halsloop i pusete garn på tykke pinner er et perfekt startprosjekt. Enda mer gøy blir det med blyantstrømper og små, rare dyr til å henge på nøkkelringen eller på skolesekken. Siden kan det bli både pennal og iPad-trekk.

Til deg som elsker kofter, fine fletter og strukturstrikk, og til deg som jakter på noen ekstra utfordringer på strikkefronten. Her skal det være noe for enhver lyst; mange kjappstrikka saker, noen som krever mer tid og konsentrasjon, og de nydeligste gavetipsene.

Vi ønsker alle garnglade en herlig, kreativ høst!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer