DG349 Baby & kids

STØRRELSE: Baby, Barn

GARNKVALITETER: Lerke, Lerke Pluss, Lille Lerke, Pure ECO Baby Wool, Pure ECO Wool, Pure ECO Fur

TEKNIKK: Fletter, Rundfelling, Mønsterstrikk, Hekling, Strikk

DESIGNER: Anne Kirsti Espenes, Kari Haugen

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

-10%
80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage
-10%

DG349 Baby & kids

DIY TIL DE SKØNNESTE SMÅ

Vi gleder oss til en ny strikkesesong! Og nå venter den beste av dem alle for høsten og vinteren inspirerer alle garnglade til å ta pinnene fatt. Det er på tide å få nye prosjekter på pinnene. Nå strikker vi småtassene inn i lun og fin strikk til gode hverdager i barnehagen. Og selvsagt noe festfint til bursdager, og til et par kino-eller teaterbesøk. Vi har noen koselige strikkemåneder fram mot mørketid og innekos.

Det beste er at du aldri blir strikkeledig med små og litt større småttinger rundt deg. Mulig du finner en favoritt som du kan strikke i alle størrelser så poden både har noe å gro ut av og en ny å vokse inn i. Husk at de beste gavene er hjemmelaget, så her bør det være tips til små og litt større gaveideer også.

Ventes det ferske småfolk i familien er forberedelsene med å fylle strikkeskuffen et av de aller koseligste strikkeprosjektene. Det er noe som engasjerer både mammastrikkeren, tanter, bestemødre – og for alt vi vet en pappa, onkel og bestefar eller to. Til den aller nyeste ungen håper vi å inspirere strikkelysten med skjønne, myke hentesett, deilige tepper, kramgode kosedyr og noen koselige småting til barnerommet.

I høst går vi for delikate, mettede og dempede pasteller. Ungene skal lyse opp i høstmørket. Som en påminnelse om at det er lysere tider i vente. Men i mellomtiden koser vi oss både ute og inne uansett vær. Med fin strikk og kvalitetsgarn er vi rustet for det!

Vi ønsker store og små en deilig, kreativ tid med store og små strikkeprosjekter!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer