-10%
80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage
-10%

STØRRELSE

Voksen

GARNKVALITETER

Alpakka, Cotinga, Kidsilk Erle, Natural Lanolin Wool, Pure ECO Baby Wool

TEKNIKK

Mønsterstrikk, Strikk

DESIGNER

Bente Presterud Røvik

LUNE MASKER & FIN VINTAGE

Det går mot en deilig, ny høst med kjøligere dager, og hva passer da bedre enn fine strikkeplagg i lune garn og farger. Nå frister vi med en feminin jumper, en kardigan eller vest i finere garntyper som er akkurat passe varm. Kanskje får du også et av høstens superlekre skjørt på pinnene.

Vi tenker at dette er plagg som er perfekt på jobben, og selvsagt like brukbart til småfint kaféliv, venninnetreff og andre hyggelige stunder utover høsten.

Alle Dale-følgere vil kjenne igjen Bente Presterud Røviks designsignatur. Du kjenner igjen den frodige miksen av strukturstrikk, mønsterborder parret med fine fasonger og snitt. Nå har hun designet en hel kolleksjon med velkomponerte og detaljrike plagg, men som likevel er ganske enkle å strikke selv.

Bentes design er stayere. Hun lager design med klassisk kvalitet som ikke går av moten – plagg du kan ha glede av i årevis. Dette er til deg som elsker Fair Isle-mønster, kardigans, fine fletter og strukturstrikk, og til deg som jakter på noen ekstra utfordringer på strikkefronten. Og skulle du ønsker andre farger, er det en smal sak. Ta en titt innom dalegarn.no og sjekk fargekartet. Du finner garantert flere favoritter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer