DG351 Lothepus Bonanza

STØRRELSE: Voksen

GARNKVALITETER: Natural Lanolin Wool

TEKNIKK: Mønsterstrikk, Strikk

DESIGNER: Bente Presterud Røvik

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

-10%
80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage
-10%

DG351 Lothepus Bonanza

LOTHEPUS – EN MANN FOR SIN GENSER

Det er klart for ny LOTHEPUS-strikk, og her får du en hel katalog med de nye genserne. Som bonus får du dessuten oppskrift på den originale LOTHEPUS-genseren fra Farmen Kjendis på TV2. Nå vet alle at Lothe er mann for sin genser, og du ser ham knapt uten.

Lothe liker funksjonelle strikkeplagg med praktiske detaljer. Plagg som er perfekt for alle som elsker jakt, fiske og friluftsliv. Eller for folk som jobber på land eller på sjøen. Eller for de som bare vil ha en flott genser hjemme og på hytta. Lothe vet hva som skal til. Derfor har vi valgt å stikke de flotte plaggene i Dale Natural Lanolin Wool. Lanolin-behandlet ull er vannavvisende, og gir god varme- og isolasjonsevne selv når genseren er fuktig og våt. Vi snakker ekte ull for ekte mannfolk!

Du kjenner igjen noen staselige tradisjonsmønster som Aran-­fletter, Guernsey-strukturstrikk, Islenderen og mønsterelementer fra Setesdals-genseren. Disse er tradisjonelle, stedsegne møster og er blitt brukt i århundrer som arbeidsgensere til fiskere, skogsarbeidere og arbeidsfolk flest. Dales dyktige produktutvikler, Bente Presterud Røvik, har jobbet frem spennende nytolkninger av de velkjente mønsterelementene.

Du kan glede deg til enda mer LOTHEPUS på pinnene!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer