DG357 Dale Baby Favoritter

STØRRELSE: Baby

GARNKVALITETER: Baby Ull, Lerke, Lille Lerke, Pure ECO Baby Wool

TEKNIK: Snoninger, Mønsterstrik, Strik

DESIGNER: Dale Garn, Olaug Kleppe

 

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

-10%
80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage
-10%

DG357 Dale Baby Favoritter

MRS DRANGE: MINE DALE BABY FAVORITTER

Jeg har alltid vært utålmodig, og håndarbeid var det verste faget jeg hadde på skolen.Jeg tror ikke noen i sin villeste fantasi kunne tenke seg at jeg noen gang kom til å begynne å strikke. Men så sviktet helsen. Og hva gjør en ekstremt utålmodig person som blir nødt til å sitte i ro store deler av dagen? Jo, man strikker! Da jeg fikk forespørsel fra House of Yarn om å lage en katalog med babystrikk basert på gamle oppskrifter fra Dale Garn, og jeg kunne gjøre det i mitt eget tempo, så brukte jeg ikke lang tid på å bestemme meg. Jeg elsker å strikke! Babytøy er det jeg liker aller best å holde på med, og jeg koser meg meg å kikke i ulike hefter og strikkebøker. Jeg blir aldri lei av å velge ut garn og farger, tenke ut nye kombinasjoner, og strikke selve plagget. Så fort det er ferdig går det ikke lange tiden før jeg får lyst til å kaste meg
over et nytt. Katalogprosjektet startet med at jeg gikk gjennom et enormt skattkammer av gamle oppskrifter fra Dale Garn. Jeg plukket ut de jeg likte aller best, før jeg satt i gang jobben med å tilpasse dem, finne garn, og strikke plaggene. De fleste plaggene i denne katalogen har jeg strikket selv, men jeg har også fått hjelp av min flinke nabo, Karen Elise, min gode mor Ragnhild og min lillesøster Bente. Vi har benyttet mine Dale Garn-favoritter LILLE LERKE, LERKE, BABY ULL og PURE ECO WOOL.

Jeg håper at du finner noe du vil lage i denne katalogen, og at det bidrar til at du får oppleve magien rundt et strikkeprosjekt. Alt i fra å finne farger og garn til å tenke på mottakeren og strikke inn litt ekstra kjærlighet i maskene. Men også til å roe ned i hverdagen, og oppdage at strikking faktisk er en form for avslapping og terapi. Mest av alt håper jeg at du til slutt sitter igjen med et vakkert plagg som DU har laget helt selv, og som du er stolt av.

Hilsen

Vigdis V. Drange

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer