DG358 Dale Gull - Trend & Tradisjon

STØRRELSE: Voksen

GARNKVALITETER: Alpakka, Baby Ull, Kidsilk Erle, Lerke, Lille Lerke, Natural Lanolin Wool

TEKNIK: Mønsterstrik, Strik

DESIGNER: Bente Presterud Røvik,

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

-10%
80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage
-10%

DG358 Dale Gull - Trend & Tradisjon

DALE GULL: TREND & TRADITION MED ENDNU MERE URBAN RETRO

Vi frir til retro-folket, og nå har vi funnet frem noen av de fine Dale-skattene fra arkivet – det staselige arvesølvet. De er 60-70 år gamle og har navn som Bergli, Frogner, Stella, Soria Moria. Noen er enda eldre og har bare fått et nummer i kofterekken. Dette er tradisjonsmønstrene som gleder stadig nye generasjoner.

Men retrostrikk er mye mer enn gamle kofter og tradisjonelle mønstre. Det er en viktig del av vår kulturarv som vi ønsker å holde i hevd. Det gjør vi når vi relanserer noen av de gamle go’ingene, lar oss inspirere og bruker mønsterelementene på nye måter.

Strikkefolket elsker kofter. Denne gleden av å skape med pinner og garn gir oss stadig nye mønster- og fargekombinasjoner og plagg som passer vår egen tid. På den måten puster vi liv i tradisjonelle håndverk, og det ønsker vi å dele med deg.

Vi har fokus på råvarene. Vi vil ha ekte vare, tradisjonsrik ull og naturlige fiber. Det synes vi er særs viktig når du legger utallige timer i et praktplagg. Vi velger ull med lanolin som gir mykere garn, øker ullas selvrensende egenskaper og gjør at plagget er vannavstøtende. Eller strikk med vår aller beste ull-alpakka og ren ull som er sertifisert økologisk og etisk. Ull puster, isolerer og holder deg varm selv når den er fuktig og våt. Derfor anbefaler vi ubehandlet ull og alpakka til ditt neste strikkeprosjekt. Mer ekte blir det ikke.

Husk at du kan velge Lerke i merino-bomull-blend til alle oppskrifter i Lanolin Wool, Pure Eco Wool og Falk. Dale Lerke er et mykt og deilig helårsgarn, og er perfekt til vår- og sommerkofter og litt lettere plagg. Det fins nemlig Dale-kofter og koftegarn for alle!

Vi håper at du får en deilig og kreativ vårsesong med nye, flotte kofteprosjekter på pinnene!

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer