DG359 Fin Retro til Baby og Småbarn

STØRRELSE: Baby, Barn

GARNKVALITETER: Baby Ull, Lerke, Lerke Pluss, Lille Lerke, Pure ECO Baby Wool

TEKNIK: Snoninger, Mønsterstrik, Strik

DESIGNER: Kari Haugen

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

-10%
80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage
-10%

DG359 Fin Retro til Baby og Småbarn

FIN RETRO TIL DE SKØNNESTE SMÅ

Vi har funnet frem de aller fineste Dale-skattene – det staselige arvesølvet. Tradisjonsmønstrene som kan glede nye generasjoner småtroll, mamma-strikkere, tanter, bestemødre – og en pappa, onkel og bestefar eller to. Det er ingen som kan forvalte og fornye disse ikonene med større innsikt enn vår designer Kari Haugen. Hele sitt designerliv har hun tilført håndstikkingen nye og innovative design og oppskrifter, og hun er selve inkarnasjonen på Dales velkjente og staselige babystrikk. Ingen andre kunne laget en så nydelig og tidsriktig kolleksjon fylt av de fineste baby- og småbarnplagg!

Om den nye retro-kolleksjonen sier Kari selv:

– Dalegarn har svært rikt utvalg av gamle, flotte mønster, og det er alltid spennende å fornye tradisjonsmønstrene og gjøre dem tilgjengelig for stadig nye generasjoner barn. Jeg elsker de gamle mønstrene og har stor respekt for Dales dyktige strikke­designere opp igjennom tidene som har designet dem.

– Men de gamle mønstrene må redesignes og tilpasses moderne bruk og behov for garntyper, strikkefasthet og fasonger. Da kan man ikke bare kopiere mønsteret, men må ta seg friheten til å legge til og trekke fra. Nå håper jeg min tolkning med redesign, nye strukturer og flettemønster faller i smak. Og kanskje synes strikkefolket det er koselig med matchende mønster til de aller minste småttingene og de litt større barnehagebarna?

Så da er det bare å gå i gang med pinner og garn. Ventes det småfolk i familien er forberedelsene med å fylle strikkeskuffen et av de aller koseligste strikkeprosjektene. Strikk en romper, sokker eller en kyse – eller kanskje går du løs på hele settet? Et mykt babyteppe er uansett en av de beste gavene til den nyfødte. Og så må man huske på storesøsken i all viraken rundt nykommeren. Matchende mønster og plagg må da bli en suksess!

Vi ønsker store og små en deilig, kreativ tid med store og små strikkeprosjekter!

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer