DG361 Sweet Summer in the City

STØRRELSE: Voksen

GARNKVALITETER: Pure Lino

TEKNIK: Snoninger, Mønsterstrik, Strik

DESIGNER: Trine Lise Høyseth, Brit Frafjord Ørstavik, Anne-Kristi Espenes

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: 16 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage
-45%

DG361 Sweet Summer in the City

DALE: Dejlig Sommer & Fin Feriestrik

Vi går raskt mot en ny strikkesesong, og det er nå vi planlegger sommer- og feriestrikken. Strikkelistene skal fylles! Så hvis du jakter på ny strikkeinspo kan du kose deg med et helt hefte fylt av delikat design og fine oppskrifter. Nå gleder vi oss til å lansere vi et nytt og nyskapende garn; Pure LINO er vår nye sommerfavoritt i 100 prosent lin. Dette er garnet vi ønsker oss nå; mykt, naturlig glansfullt med nydelig fall, svært gode bruksegenskaper og som er godt på pinnene.

Pure LINO er et garn i 85 prosent økologisk, resirkulert lin-rayon og 15 prosent ny, naturlig lin. Den fineste linkvaliteten som ellers ville blitt avfall, blir gjenbrukt og resirkulert til et moderne luksusgarn. Selve hydrolyseprosessen fra tekstilavfall til ny lin-rayon foregår i lukkede anlegg, og med denne økologiske og bærekraftige teknologien unngår man miljøskadelige utslipp.

Miljøaspektet vurderes vugge-til-grav – altså hele livsløpet fra dyrkning til produksjon, bruk og som avfall. Forskere har evaluert rayon, og tester viser at det er bedre biologisk nedbrytbart enn bomull. Det er nok en grunn til å velge Pure LINO til sommerens strikkeprosjekter.

Plagg i Pure LINO er myke og puster godt, er fuktabsorberende og behagelig på huden. Det er egenskaper som er lik plantefiber som lin og bomull, og siden lin ikke isolerer varme er det ideelt til all sommerstrikk. Vi tipper du vil elske garnet til alle typer strikke- og hekleprosjekter, og siden det er så mykt er det nydelig til barn og babystrikk også.

Nå håper vi du får et hyggelig møte med Dales nye sommerfavoritt! Og at du får en kreativ vår- og sommer med nye og spennende ferieprosjekter på pinnene!

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: