DG363 Cool Summer of Love

Magasin med 7 opskrifter fra Dale Garn

Størrelse: Voksen

Garnkvaliteter: Pure Lino

Teknik: Mønsterstrik, Strik, Hulstrik

Designer: Anne-Kirsti Espenes, Trine Lise Høyseth

 

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: 30 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage
-45%

DG363 Cool Summer of Love

Er du i gang med sommerens strikkeliste – eller leder du fortsat efter det perfekte ferieprojekt? Jagter du ny strikkeinspiration deler vi selvsagt sæsonens friskeste nyheder med dig. Og selvsagt strikker vi alt i vår nye sommerfavorit i 100 procent lin; Pure LINO.

Dette er garnet vi ønsker oss nå; supermykt, naturlig glansfullt med nydelig fall, svært gode bruksegenskaper og som er fantastisk godt på pinnene. Pure LINO er et garn i 85 prosent økologisk, resirkulert lin-rayon og 15 prosent ny, naturlig lin. Den fineste linkvaliteten som ellers ville blitt avfall, blir gjenbrukt og resirkulert til et moderne luksusgarn. Selve hydrolyseprosessen fra tekstilavfall til ny lin-rayon foregår i lukkede anlegg, og med denne økologiske og bærekraftige teknologien unngår man miljøskadelige utslipp.

Miljøaspektet vurderes vugge-til-grav – altså hele livsløpet fra dyrkning til garnproduksjon, bruk og som avfall. Forskere har evaluert rayon, og tester viser at det er bedre og raskere biologisk nedbrytbart enn bomull. Det er nok en grunn til å velge Pure LINO til sommerens strikkeprosjekter.

Plagg i Pure LINO er myke og puster godt, er fuktabsorberende og svært behagelig på huden. Pure LINO har egenskaper som er identisk med plantefiber som lin og bomull, og siden lin ikke isolerer varme er det ideelt til all sommerstrikk. Vi tipper du vil elske garnet til alle typer strikke- og hekleprosjekter, og siden det er så mykt er det nydelig til barn og babystrikk også.

PS! Få enda mer Pure LINO-inspirasjon! I tillegg til dette heftet, finner du 15 flotte sommerprosjekter i DG 361 SWEET SUMMER IN THE CITY på dalegarn.no! Last ned gratis oppskrifter på sesongens lekreste kjoler, tunikaer, korte og lange skjørt, trendy hullstrikk, flotte striper og mye mer!

Nå håper vi du finner dine egne favorittdesign og farger i Pure LINO! Og at sommerens nye og spennende ferieprosjekter snart kommer på pinnene! Og husk – vi er alltid spent på hva du har på pinnene. Vis oss og tagg oss gjerne både på Facebook og Instagram og overalt der du deler dine kreative prosjekter med pinner og garn.

Det LIKER vi!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer