DROPS Polaris Uni Colour

Indhold: 100% Uld

Garngruppe: F (5 - 8 masker) / 14 ply / super bulky / jumbo

Vægt/længde: 100 g = ca. 36 meter

Anbefalede pinde: 12 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 8 m x 10 p

Håndvask, max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes

31,95 DKK
41,00 DKK
Du sparer: 9,05 DKK
Lager: 35 stk tilbage på lager

DROPS Polaris Uni Colour

DROPS Polaris er et 1-tråds garn, spundet i samme bløde uldkvalitet som DROPS Eskimo. Der benyttes kun ubehandlet uld, det betyder, at ulden kun er blevet vasket og ikke udsat for nogen kemisk behandling før indfarvning. Ubehandlet uld fremhæver bedst uldens naturlige egenskaber.

DROPS Polaris er specielt godt egnet for udendørs tøj, så som huer, halstørklæder, tasker og ponchoer. Det er letstrikket med samme strikkefasthed som 2 tråde DROPS Eskimo.


DROPS Polaris har multifarver, det betyder at ulden er produceret ved at karte farverne sammen før garnet spindes, dette giver en flot mixeffekt.

Dette garn er Oeko-Tex® certifieceret (certifikat nummer 25.3.0099), Standard 100, Class I. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri fra skadelige kemikalier og er trygt at bruge. Class I er den højeste niveau hvilket betyder at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

 

Se Polaris Mix farverne her

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på