Magasin: DSA37 Alpakka Chic

Se alle de skønne GRATIS opskrifter fra Du Store Alpakka her!

 

Se rettelser til MR37 her

 

13 nye opskrifter til dame og pige fra Du Store Alpakka i Faerytale, Air, Soul, Sky, Hexa, Alpakka Fur og Bling.

66,75 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 22,25 DKK
Tilbud udløber 31/05/2022
Lager: Ikke på lager

LITT SPORTY -  LITT CHIC

Flott sporty og rustikk landstil, men også de fineste hverdags plaggene på jobben, på skolen og i barnehagen. Litt røft, men så uendelig mykt. Alpakka kler alt og alle.

Derfor liker vi høstens NYHETER fra Du Store Alpakka; Alpakka Tweed i fineste alpakka/merino, og Alpakka Fur som er et unikt pelsgarn i rene naturfiber.

Vi strikker tweed i både enkelt og dobbelt garn i hele plagg, men både Alpakka Tweed og Alpakka Fur er supre i mønster og til fine effekter på kanter og i tilbehør.

I høst satser vi på de klassiske tweed-fargene i fint avstemte kjølige og varme toner. Du finner de fine nøytrale nyansene og de dype høstfargene i pelsgarnet. Nå håper vi at du lar deg inspirere av våre nye modeller til store og små alpakka-fans. Alt designet med en lille Store Alpakka-tvisten.

Vi ønsker deg fantastisk alpakka-høst!

09/06/2020

Så fine modeller og opskrifter

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving