-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: 24 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage
-45%

Magasin: DSA53 DIY Alpakka Soft & Chunky

SPROG: NORSK

STØRRELSE

Voksen

GARNKVALITETER

Fat Faerytale, Big Sterk, Alpakka Tweed, Alpakka Wool

TEKNIKK

Strikk

DESIGNER

Liv Inger Espedal, Brit Frafjord Ørstavik

 

Dobbel glede med MYK & CHUNKY ALPAKKA på tykke pinner

En dag uten deilige, myke strikkeplagg er utenkelig. Vi elsker alt som er supermykt, lett og luftig, tykt og fluffy. Derfor gleder vi oss til å dele et helt hefte fylt med akkurat det! Det vil si. Nå er gleden dobbel. For vi frister med både ny og lekker mykstrikk til ham og henne – og de nyeste, superlekre og trendy garntypene du bare må ha. Akkurat nå ønsker vi oss deilig strikk i luftige og lune plagg i de fineste chunky flettene, trendy tradisjonsmønster i spenstige farger og enkle og kjappstrikka plagg med kule striper.

Først må du bli kjent med FAT FAERYTALE – en tykk og chunky versjon av klassikeren Faerytale som var det aller første garnet i BØRSTET ALPAKKA på markedet. Fat Faerytale er selvfølgelig i 100 prosent alpakka, eventyrlig lett, bløtt og silkemykt som en pusunge mot huden.

Og nå må du møte BIG STERK – et chunky, luftig og rundspunnet garn i nær slekt med storfavorittene Sterk og Mini Sterk. Her får du et tykkere garn med nøyaktig samme fiberkomposisjon og bruksegenskaper som de øvrige familiemedlemmene.
Fargene i Fat Faerytale og Big Sterk er speilet mot hverandre slik at du kan leke deg med flere garn og strukturer i samme plagg. Eller du kan strikke flere plagg og tilbehør ton-i-ton i ulike garntyper. På grunn av den lette og luftige tråden, blir plagg i dobbelt garn ekstra flott. Det er verd å teste dobbel Fat Faerytale – eller Fat Faerytale i mønsterstrikk med Big Sterk – eller strikke med en tråd av hver.
Vi har eksperimentert, testet og lekt oss med pinner og garn, og nå er kanskje du klar til å teste nyhetene Fat Faerytale og Big Sterk. Vi gleder vi oss til fortsettelsen, og ønsker alle dere fine DSA-følgere en fortsatt nydelig alpakka-sesong.

 

DSA53-06 PANSY GENSER

Garnforbrug

XS (S) M (L) XL (XXL)

Grå meleret 822: 7 (8) 9 (10) 10 (11) ngl

Koks 807: 3 (4) 4 (4) 5 (5) ngl

Hvid 851: 1 (1) 2 (2) 2 (3) ngl

Grå lavendel 853: 2 ngl alle str.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer