80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: 24 stk tilbage på lager

Magasin: DSA53 DIY Alpakka Soft & Chunky

SPROG: NORSK

STØRRELSE

Voksen

GARNKVALITETER

Fat Faerytale, Big Sterk, Alpakka Tweed, Alpakka Wool

TEKNIKK

Strikk

DESIGNER

Liv Inger Espedal, Brit Frafjord Ørstavik

 

Dobbel glede med MYK & CHUNKY ALPAKKA på tykke pinner

En dag uten deilige, myke strikkeplagg er utenkelig. Vi elsker alt som er supermykt, lett og luftig, tykt og fluffy. Derfor gleder vi oss til å dele et helt hefte fylt med akkurat det! Det vil si. Nå er gleden dobbel. For vi frister med både ny og lekker mykstrikk til ham og henne – og de nyeste, superlekre og trendy garntypene du bare må ha. Akkurat nå ønsker vi oss deilig strikk i luftige og lune plagg i de fineste chunky flettene, trendy tradisjonsmønster i spenstige farger og enkle og kjappstrikka plagg med kule striper.

Først må du bli kjent med FAT FAERYTALE – en tykk og chunky versjon av klassikeren Faerytale som var det aller første garnet i BØRSTET ALPAKKA på markedet. Fat Faerytale er selvfølgelig i 100 prosent alpakka, eventyrlig lett, bløtt og silkemykt som en pusunge mot huden.

Og nå må du møte BIG STERK – et chunky, luftig og rundspunnet garn i nær slekt med storfavorittene Sterk og Mini Sterk. Her får du et tykkere garn med nøyaktig samme fiberkomposisjon og bruksegenskaper som de øvrige familiemedlemmene.
Fargene i Fat Faerytale og Big Sterk er speilet mot hverandre slik at du kan leke deg med flere garn og strukturer i samme plagg. Eller du kan strikke flere plagg og tilbehør ton-i-ton i ulike garntyper. På grunn av den lette og luftige tråden, blir plagg i dobbelt garn ekstra flott. Det er verd å teste dobbel Fat Faerytale – eller Fat Faerytale i mønsterstrikk med Big Sterk – eller strikke med en tråd av hver.
Vi har eksperimentert, testet og lekt oss med pinner og garn, og nå er kanskje du klar til å teste nyhetene Fat Faerytale og Big Sterk. Vi gleder vi oss til fortsettelsen, og ønsker alle dere fine DSA-følgere en fortsatt nydelig alpakka-sesong.

 

DSA53-06 PANSY GENSER

Garnforbrug

XS (S) M (L) XL (XXL)

Grå meleret 822: 7 (8) 9 (10) 10 (11) ngl

Koks 807: 3 (4) 4 (4) 5 (5) ngl

Hvid 851: 1 (1) 2 (2) 2 (3) ngl

Grå lavendel 853: 2 ngl alle str.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving