Garn alternativ til Melange Sweater

Er du også faldet pladask for den flotte melerede sweater fra PetiteKnit? Så er du langt fra den eneste. Den flotte Melange Sweater kan nemlig laves i et væld af forskellige udtryk og farvekombinationer, så den kan passe til enhver. Herunder har vi fundet nogle prisvenlige muligheder til dig, der også gerne vil prøve kræfter med Melange Sweater

Billigt alternativ til Melange Sweater

Det billigste alternativ til Sophie Scarf er uden tvivl DROPS Lima. Garnet består af Peruvian Highland Uld og Superfin Alpaca, som udgør et glansfuldt og uldent garn. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at bruge DROPS Lima, så får du et ensfarvet resultat. Det skyldes, at du kun skal bruge 1 tråd Lima og ikke to, som Petiteknit originalt bruger.

Herunder kan du se, hvor mange nøgler, du skal bruge til hver størrelse:

XS (S) M (L) XL (2XL) 3XL (4XL) 5XL og 10 (11) 12 (13) 15 (16) 16 (18) 18 nøgler.

Grunden til, at Lima er det billigste garn at benytte til Melange Sweater er, at du kun skal bruge en tråd til at strikke med, fordi garnet er så tykt. Det er altså utroligt smart måde at få en lækker bluse på uden, at det koster alt for meget.

Et meleret alternativ til Melange Sweater

Hvis du ønsker et udtryk, der er mere lig det originale, så er der også billige alternativer at hente. På den måde kan du få et meleret og tofarvet resultat ved at strikke med to tråde. DROPS Baby Merino er et rigtigt godt alternativ til Tynn Peer Gynt, som benyttes i opskriften. Ved Baby Merino kan du også vælge mellem et kæmpestort udvalg af farver, så du helt sikkert finder en kombination, som du kan lidt.

Hvis du overvejer at strikke Melange Sweater i en mere ulden udgave, så kan du også overveje at tilføje en tråd mohairgarn som DROPS Kid-Silk eller Mayflower Super Kid Silk for at få et mere fluffy og let resultat.

Alternativer til Melange Sweater

Herunder har vi samlet en liste med alternativer, så du lynhurtigt kan komme i gang med dit næste strikkeprojekt. Vi har herunder listet nogle af de bedste alternativer til Melange Sweater, som du også kan benytte dig af:

  • 2 tråde DROPS Baby Merino
  • 1 tråd DROPS Lima
  • 2 tråde Mayflower Easy Care
  • 2 tråde Hobbyarts Iris Superfine Merino Wool

Petiteknit alternativer

Her hos YarnLiving har vi sørget for at finde en masse alternativer til dine favoritgarner. Det gør vi, så det er nemt for dig at finde et billigere alternativ med et stort farveudvalg. Vi tror nemlig på, at strik og garn skal være tilgængeligt for alle. Find alle vores alternativer til Petiteknits opskrifter her.

Husk, at hvis du ikke lige har fundet din foretrukne opskrift i vores store udvalg af alternativer, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi har garneksperter i vores kundeservice, der lynhurtigt kan finde et passende alternativ til dig. Vi har desuden også samlet en masse alternativer til specifikke garntyper. Så sidder du med en opskrift, hvor du har brug for et billigt alternativ til en kvalitet fra Sandnes, Filcolana eller noget helt tredje, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Du finder vores fuldstændige liste her: Garnalternativer