Garn alternativ til Sophie Scarf

Det er sæson for halstørklæder, og Petites nyeste skud på stammen er simpelthen så praktisk. Det tynde og lange Sophie Scarf er nemlig både elegant og kan gå til langt de fleste sæt tøj. Desværre er det strikket i nogle meget dyre garnmuligheder, som alle indeholder cashmere. Herunder har vi fundet nogle mere prisvenlige muligheder til dig, der også gerne vil følge med på nyeste (strikke)mode.

Billigt alternativ til Sophie Scarf

Det billigste alternativ til Sophie Scarf er uden tvivl DROPS Flora. Garnet består af Peruvian Highland Uld og Superfin Alpaca, som udgør et glansfuldt og tyndtrådet garn. Det er altså ikke den samme sammensætning som Petitknits' brug af cashmere, men dette garn kan meget af det samme. Det er nemlig ligeledes glansfuldt og blødt, og så kommer det i hele 29 smukke farver.

Der skal bruges mellem 1 og 2 nøgler DROPS Flora til Sophie Scarf alt efter, hvilken størrelse du vælger.

Er du også blevet forelsket i det postkasserøde Sophie Scarf, som Petiteknit flere gange har vist frem på sin Instagram? Så er farven 18 Rød helt sikkert den rette for dig. Den er en smule mørkere end den originale, og så har den endnu mere glans i sit udtryk. Den kan passe til ethvert outfit og giver lige et hint af farve på en mørk vinterdag.

Et uldent alternativ til Sophie Scarf

Hvis du ønsker et udtryk, der er mere lig det originale, så er der også billigere alternativer at hente. Her er der tale om en kombination af to forskellige tråde for at opnå det ønskede resultat. Ved at kombinere DROPS Baby Merino med DROPS Kid-Silk kan du få et godt resultat, der minder meget om det originale. Det skyldes, at mohairen fra DROPS Kid-Silk gør det hele mere plysset samtidig med, at merinoen holder maskerne tydlige.

Hvis du overvejer at strikke i DROPS Baby Merino og DROPS Kid-Silk, så skal du blot bruge et nøgle af hver uanset, om du vælger at strikke halstørklædet i lille eller stor størrelse.

Alternativer til Sophie Scarf

Hvis du ikke kan finde de ønskede farver i nogle af de ovenstående kvaliteter, så er der heldigvis også andre muligheder. Vi har herunder listet nogle af de gode alternativer til Sophie Scarf, som du også kan benytte dig af:

  • 1 tråd DROPS Baby Merino
  • 1 tråd Mayflower Easy Care
  • 1 tråd Mayflower Easy Care Tweed
  • 1 tråd DROPS Lima
  • 1 tråd Hobbyarts Iris Superfine Merino Wool

Petiteknit alternativer

Her hos YarnLiving har vi sørget for at samle en masse alternativer til dine favoritgarner. Det gør vi, så det er nemt for dig at finde et billigere alternativ. Vi tror nemlig på, at strik og garn skal være tilgængeligt for alle. Find alle vores alternativer til Petiteknits opskrifter her.

Husk, at hvis du ikke lige har fundet din foretrukne opskrift i vores store udvalg, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi har garneksperter siddende i vores kundeservice, der lynhurtigt kan finde et godt alternativ til dig. Vi har desuden også samlet en masse alternativer til specifikke garntyper. Så sidder du med en opskrift, hvor du har brug for et billigt alternativ til en kvalitet fra Sandnes, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Du finder vores fuldstændige liste her: Garnalternativer