Go Handmade Glitter Deluxe 30 g

Indhold: 100% Polyester

Vægt/længde: 30 g = ca. 1800 m

Kan vaskes på maskine, maks. 40°C / Tørres fladt

38,46 DKK
54,95 DKK
Du sparer: 16,49 DKK
Tilbud udløber 26/05/2024
Lager:
Levering 1-2 hverdage

Go Handmade Glitter "deluxe"

Glitter "deluxe" gør det nemt for dig at give dine strikke- eller hækleprojekter strejf af lækre detaljer og wauweffekt.

Glitter "deluxe" er Go Handmades fantastiske glittertråd, der kan friske ethvert projekt op. Skønt hvert eksemplar kun indeholder 30 g tråd, er løbelængden ca. 1800 m, hvilket betyder, at Glitter "deluxe" kan bruges mange gange, før man løber tør. 

Tråden er beregnet til at bruges som følgetråd - det er altså ikke egnet til at være det primære garn i et projekt, men til gengæld er det umådeligt smukt sat sammen med alle slags andre garner. Glitter "deluxe" giver nemlig den perfekte glitrende effekt, som ikke overvælder øjet, men stadig fanger og holder opmærksomheden på dit strikkeprojekt. 

Glitter "deluxe" findes i en række glimtende nuancer, fra de klassiske metalliske til de intense farverige. Hver farve kan naturligvis sættes sammen med en anden farve og give projektet yderligere spil, ligesom det står frit for dig at vælge, om glittertråden skal holde sig indenfor strikkeprojektets eksisterende farveskema eller tværtimod skal skabe en kontrast.

Se her vores udvalg af glitter- og effektgarner.

Se her vores udvalg af de smukke Go Handmade-garner.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: