Hækleopskrift julepynt
Ønsker du også at gøre din julepynt mere personlig? Ja, så er hæklet julepynt det helt rigtige valg, da det kommer i utroligt mange forskellige afskygninger. Om det er nisser, snemænd eller små fine ophæng, så har vi helt sikkert en opskrift på hæklet julepynt, som passer til dig. Vi har både opskrifter til den nytænkende, den nostagiske, den sjove og til den, som mest er til det velkendte julepynt.
Dyk ned i vores opskrifter på hæklet julepynt her
Ved at lave sit eget julepynt, så kan man skabe en rød tråd i hjemmet. Du kan nemlig helt selv vælge, hvilke farver, udtryk og materiale julepynten skal være lavet af. Julepynt holdes typisk i rød, guld og grøn, men når du laver din egen julepynt, så kan du lave lige dét farvetema, som du ønsker.
Når man vælger at købe sin julepynt kan man vælge mellem nordisk, traditionel og mange andre stilarter. Ved at lave julepynten selv kan du også vælge at holde dig til én stil for at opnå en harmoni i hjemmet. Er du mere til at lave al den julepynt, som du finder flot, så opnår du et mere traditionel og hyggelig stemning.
Det kan være et godt fællesprojekt for familien at samle sig om at lave hjemmelavet julepynt. Lær din familie at hækle nemme nisser eller kast jer ud i at klippe og klistre kravlenisser og guirlander. Vi kan nemlig tilbyde et væld af kreative sysler som ikke kun begrænser sig til hæklenål eller strikkepind.
Se vores store udvalg af juletilbehør her
Fælles for julepynt er, at den skaber hygge, varme og glæde i hjemmet. Desuden kan den fine julepynt gå i arv igennem generationer. Mange af os har allerede julepynt fra vores bedsteforældres generation eller længere tilbage. Vær med til at give flot og unikt julepynt videre til de næste generationer ved at lave den selv. Det er også miljøvenligt, da julepynten kan bruges i mange år fremover.
Når det kommer til, hvilket garn du skal bruge til julepynt, så er mulighederne mange. Det afhænger helt af, hvilken effekt du ønsker. Ønsker du en stringent og tynd tråd, så kan bomuld anbefales. Her er merceriseret bomuld særligt velegnet, da det er mere skinnende og fast i teksturen. Hvis det derimod er et mere let og uldent udtryk, så er det fint at bruge en mohair tråd eventuelt kombineret med en følgetråd.
Gå på opdagelse i vores garner her
Når du har valgt det garn, som du synes passer bedst til dit projekt, så kast dig ud i at kigge nærmere på vores store udvalg af tilbehør. Tilføj en bjælde for at give en sjov effekt eller lad en glimmertråd følge med i det hæklede julepynt for at tilføje lidt glimmer. Mulighederne er heldigvis mange.
Kast dig ud i at hækle de 24 låger til julekalenderen. Her kan du lege med sjove former og farver, så hver låge bliver helt unik. Drops har givet et eksempel, hvor du med ganske få elementer kan hækle alle 24 låger. Julekalenderen er hæklet i Drops Safran, som er et langfibret, kæmmet egyptisk bomuldsgarn. Det gør bomuldsgarnet glansfuldt og meget blødt - perfekt til en sød julekalender.
Find opskriften på den hæklede julekalender her
Mangler du inspiration til, hvad du skal putte bag de hæklede låger? Hvad mere perfekt end hjemmelavede gaver, som kan gøre alle glade. Vi har heldigvis givet en masse gode bud på, hvad du kan lave af hjemmehæklet til den person, som fortjener en gave.
Se vores bud på gode julegaver her
Om du er mest til julebordspynt, fine ornamenter til at hænge op, julestrømper eller guirlander, så kan vi hjælpe med en opskrift hertil. Nederst i artiklen her kan du læse mere om hæklet julepynt til juletræet, hæklede ornamenter og hæklede nisser. Her præsenterer vi desuden en række opskrifter, så du kan blive endnu mere sikker i dit valg af hækleopskrift.
Slå dig løs i vores store udvalg af opskrifter til jul og find lige dén, som passer til din julestil.