0,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage

Taske hæklet i Go Handmade Cosy.

Model/Varenr.: 99774

Model: Chanel Stitch
Str.: 18,5 x 6 x H12,5 cm/Cosy garn* 150 g.
Str.: 22 x 6 x H16 cm/Cosy garn* 250 g.
*Dobbelttråd: 15 hstm/10 cm
Hæklenål: 3,5 - 4,5 mm.

Go handmades lille, men eksklusive og klassiske kollektion af taske låse, er håndværk når det er bedst. Låsenes tilblivelse er en avanceret proces, som kræver håndelag, præcision og stor dygtighed. En passion for håndværket som den bedste kvalitet fordrer.

Godt at vide
Go handmades kollektion, er udviklet af mestrene selv - passionerede hæklere, som elsker deres håndarbejde.

Nål, størrelse og fasthed

Chanel Stitch tasken er hæklet med det, som vi betragter som løst til almindelig hæklefasthed. Den hæklefasthed som vi synes passer bedst til tasken. Hæklere, hækler meget forskelligt: nogle hækler med en nål 2,0 og skaber samme resultat som en person, der hækler med en nål 4,0. Dette har vi erfaret fra vores eget team, som har været med til at hækle taskerne. Nøglen til at hækle en bestemt størrelse, handler mere om hæklestilen end om størrelsen på nålen. Derfor anbefaler vi altid et spænd af nål størrelser: 4,5 mm ved løst hæklefasthed og 5,0 mm ved almindelig hæklefasthed.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving