Hæklet babytøj

Selvom mange forbinder hjemmelavet babytøj med enten syning eller strik, så kan vi også tilbyde utroligt mange søde, gratis opskrifter på hæklet babytøj. De seneste år har det været utroligt populært at hækle små djævlehuer, men man kan faktisk hækle alt fra jakker og bukser til futter og kyser til de små.

Når du skal i gang med at hækle tøj til babyer, så er det vigtigt at overveje, hvilke type kvaliteter du leder efter i garnet. En populær type garn at hækle babytøj i er vores merinogarn, da det både hjælper babyen med at varmeregulere samtidig med, at det kan vaskes i maskine. Garnet kan vaskes på op til 40 grader i maskinvask, så tøjet kan blive ordentligt rent ved det naturlige skidt og snavs, som kommer på ved brug af en baby.

Se vores store udvalg af merinogarn her.

Det mest populære garn at hækle babytøj i er Drops Baby Merino. Garnet kommer i 50 forskellige, smukke farver, så der er helt sikkert en farve, som passer lige til dit behov. Desuden er garnet Oeko-Tex certificeret i 1 Class, hvilket betyder at garnet er testet helt fri for skadelige kemikalier.

Find Drops Baby Merino her.

Vi vil desuden også anbefale at kigge nærmere på Drops BABY Alpaca Silk. Garnet består af en utroligt blød blanding af baby alpaca og mulberry-silke, som giver garnet en skinnende effekt og en god slidstyrke. Garnfibrene er desuden ubehandlede, så de er ikke udsat for nogen type kemisk behandling før farvning. Alpacauld er rigtigt godt til babyer, da det er varmeregulerende, så det er afkølende og vejret er varmt og omvendt varmende, når det er koldt.

Se de smukke farver i Drops BABY Alpaca Silk her

Det er meget vigtigt at hækle i den helt rigtige størrelse. Er babyen ikke kommet til verden endnu? Ja, så er mulighederne mange, da det ikke altid er idéelt at hækle fra 0-3 måneder, da en jakke i str. 3-6 måneder giver babyen mulighed for at vokse i den. Samtidig kan det også være rart at have præmatur tøj liggende i tilfælde af, at babyen skulle være lille ved fødsel.

          

Blandt vore mange gratis hækleopskrifter, kan vi tilbyde Iinstagarns utroligt kreative og fine opskrifter til baby. Opskrifterne er hæklet i Drops garn, som vi udbyder alle garner i. På den måde kan du lynhurtigt komme i gang med dit hæklede babytøj.

Vi tilføjer løbende nye opskrifter på hæklet babytøj, så du kan holde dig opdateret på de nyeste trends og sæsonbetingede opskrifter. Du kan se vores nyeste hækleopskrifter til baby her.

Hvis du er mere til opskrifter i fysiske bøger, så kan vi også hjælpe med det. Nogle er mere til at kunne strege, tilføje noter og sætte æselører i deres opskriftsbøger. Heldigvis har vi også en række hæklebøger til baby, som du kan finde her. 

Vi håber, at du nu kan komme godt i gang på med dit næste projekt med hæklet tøj til en baby :)

Rigtig god fornøjelse :-)