Hæklet gave til veninde

Har din veninde også snart fødselsdag? Så er det bare at komme i gang med at svinge hæklenålen, så du kan få en gave klar til den store dag. Her har vi samlet gaver i flere prisklasser og med forskellige tidshorisonter. Hvad end du er tidligt ude eller står og mangler en gave dagen før, så kan du her finde en række forslag til hæklede gaver til din veninde.

Se det store udvalg af hækleopskrifter her

 

Hvis det skal gå lidt hurtigt og ej heller være for omstændigt et projekt, så er en hæklet scrunchie en rigtigt god gave. En scrunchie er et hæklet hårelastik, hvor er hækles garn i blonder omkring et helt almindeligt hårelastik. Scrunchien er en formidabel måde at bruge sine garnrester på, da det hæklede hårelastik kan laves i alle typer og tykkelser garn.

Læs mere om hæklede scrunchies her

Hvis du vil i gang med en større beklædningsgenstande til din veninde, så er både toppe og sjaler et godt valg alt efter, hvad din veninde er til. Vi har nemlig et stort udvalg af opskrifter på hæklede toppe. Om hun er til korte toppe, som giver maven sol eller de, som giver god vidde og plads til at bevæge sig i, så har vi helt sikkert et opskrift, som passer til hende.

Læs mere om hæklede toppe her eller kom direkte til opskriften ved at klikke på billedet.

Hæklede sjaler er en yndet beklædning uanset årstid og outfit, og netop derfor er det en rigtigt god gave til din veninde. De kan hækles tætte til de koldere årstider eller med lette, løse masker til de lunere dage. Det hæklede sjal er desuden et projekt som nybegynder såvel som erfaren hækler kan kaste sig ud i, da udvalget af opskrifter tillader både de helt simple opskrifter og de langt mere udfordrende. Derfor er sjalet også helt fantastisk til at øve hækleteknikker eller teste en garnkvalitet. Det er altså både en god gave og en rigtig god måde at øve dine hækleteknikker på.

Ønsker du at vide mere om de hæklede sjaler? Så klik her

Ønsker du i stedet at lave en mere utraditionel gave til din veninde? Så er det nemlig perfekt at finde sine hækleteknikker frem og kreere et hjemmehæklet bogmærke. Bogmærkerne kommer i alverdens afskygninger, og er en sød og sjov gave at give. Giv eventuelt bogmærke sammen med en ny bog, og så har du både en hjemmelavet og købt gave til din veninde. Bogmærker kræver ganske få mængder garn og er superhurtige at hækle.

Se vores store udvalg af gratis opskrifter på hæklede bogmærker her.

En anden god gave at give til din veninde er armbånd. De kan både hækles, men også laves langt enklere ved at putte smukke perler på en snor. Lav dem i den farve, som din veninde godt kan lide. Vi har heldigvis et stort udvalg af hobbyartikler, så du kan komme godt i gang med at lave smukke smykker til dem, du holder af.

Gå på opdagelse i det store udvalg af produkter til at lave smykker her 

   

Skal det gå lidt hurtigt med en gave, fordi du er sent ude? Hvis din veninde ligesom dig kan lide at hækle eller strikke, så udbyder vi også gavekort. Så kan din veninde helt selv vælge, hvad hun mangler til sine kreative sysler. Gavekortet sendes digitalt, så det er også den perfekte løsning, hvis du er ude i sidste øjeblik til fødselsdagen. Det er nemlig nemt at videresende gavekortet digitalt.

Køb et gavekort til YarnLiving her

Vi håber, at du nu har fundet nok inspiration til en gave til din veninde, så du kan komme i vellykket i gang.

Rigtig god fornøjelse :-)