DROPS Nepal

Vil du i gang med at hækle og strikke i DROPS Nepal, men er du i tvivl om, hvordan du skal gribe garnet an? Her kan du både finde viden om garnets mange gode egenskaber, tips til hvad det kan bruges til samt tricks til, hvordan du behandler garnet bedst, så det kan holde sig pænt i mange år fremover.

Find DROPS Nepal billigt her

Hvad er DROPS Nepal?

DROPS Nepal er et garn af to forskellige typer uld: Superfin Alpaca og Peruviansk Highland Uld. Her har du altså mulighed for at få et garn med de bedste kvaliteter fra både alpakauld og det famøse Peruvian Highland wool. Det lækre naturgarn er ubehandlet, hvilket betyder, at det kun er vasket og ikke kemisk behandlet inden indfarvning. Det giver altså et rigtigt lækkert og naturligt garn.

Se hele det store udvalg af uldgarn her

DROPS Nepal er spundet sammen af tre tråder, hvilket giver et flot og tydeligt maskebillede. De tre tråde gør garnet meget rustikt, og det kan især være flot til forskellige beklædningsgenstande som bluser, huer og halstørklæder. Garnet er desuden dejligt blødt med de lange alpaka- og uldfibre.

Læs mere om uldgarn her

Inden ulden spindes i DROPS Nepal kartes den. Det betyder, at den har meget løse og frie fibre, som er nemme at filte. Herved opstår der også en rigtigt flot mixeffekt i farverne, så garnet ikke er helt ren i farven men derimod med et rigtigt flot spil. Med nu 42 farver er der desuden rig mulighed for at finde den helt rigtige til dit næste projekt.

Læs mere om alpacagarn her

Se hele farveudvalget i DROPS Nepal her

Hvorfor skal man vælge DROPS Nepal?

DROPS Nepal skal man vælge, hvis man ønsker et smukt og blødt garn, som kan bruges til ufatteligt mange forskellige projekter. Om du ønsker at strikke en blød sweater, et par chunky strømper eller filte en bordskåner, så er DROPS Nepal helt sikkert et garn for dig.

Find alle opskrifter med DROPS Nepal her

Man skal desuden vælge DROPS Nepal til på grund af det store udvalg af farver. Med over 50 lækre og unikke farver er du sikker på at finde mindst én, der falder i din smag. Jævnligt bliver farvekortet opdateret og udvidet, så DROPS Nepals farveudvalg følger med tiden. Det specielle ved farvekortet er desuden, at farverne er en god blanding af UNI og MIX colour, så du helt sikkert kan finde noget for din smag.

Kig nærmere på Nepals lillebror Lima her

Noget af det bedste ved garn fra DROPS er, at det er høj kvalitet til en god pris. Her er det altså muligt at få et rigtigt godt garn, som selv til større projekter ikke lægger budgettet ned. Når du køber DROPS Nepal ved os, så handler du ved en DROPS SuperStore. Det betyder, at vi altid er opdateret med de nyeste farver og forhandler alle DROPS’ produkter.

Find alle garner fra DROPS her

                                                                                              

Opskrifter med DROPS Nepal

Som en af de mest populære DROPS kvaliteter, sikrer DROPS Nepal et stort antal opskrifter, da det er så populær en kvalitet.

Se hele det store udvalg af gratis opskrifter her

Alle de opskrifter, som er udviklet af GarnStudio med DROPS Nepal er lavet med henblik på garnets bedste kvaliteter. Opskrifterne er alle med udførlige guides og videoer, så du kan blive guidet sikkert gennem processen fra start til færdigt produkt. Opskrifterne er desuden alle korrekturlæst og gennemgået nøje, så du er sikker på at få en rigtig god opskrift, når du køber garn fra DROPS.

Her kan du finde alle opskrifter med DROPS Nepal

Julepynt med DROPS Nepal

DROPS Nepal byder på et væld af forskellige projekter, da det er et utroligt lækkert og alsidigt garn med mange gode egenskaber. Blandt andet er det et sjovt og hyggeligt projekt at hækle og strikke julepynt. Det lidt puffede uldgarn giver et rigtig fin struktur til pynten, som ikke ses ved brug af bomuld eller akryl.

Se det store udvalg af strik til dame her

Køb DROPS Nepal billigt her

Julepynten kan både være hjerter, stjerner og andet ophæng, men kan også sagtens laves som nisser og lignende. Dog skal man huske at være opmærksom på, at når julepynten laves i DROPS Nepal skal den håndvaskes, da Nepal ikke tåler maskinvask.

Se de mange forskellige typer julepynt i DROPS Nepal herunder.

                                         

Find den rette beklædning i DROPS Nepal

Om du er mest til sweatre, lækre cardigans eller huer, så er DROPS Nepal et godt garn til sådanne projekter. Det er nemlig et dejligt varmt garn, som er helt perfekt til alle typer beklædning.

Herunder kan du finde en lang række opskrifter, hvor DROPS Nepal er anvendt. Klik på billedet for at komme til opskriften.

                

Pleje og vask af DROPS Nepal

Da ulden i DROPS Nepal er ubehandlet, så skal garnet altid håndvaskes på maksimalt 30 grader. Hvis det vaskes ved højere temperaturer vil garnet begynde at filte, hvilket resulterer i, at det krymper en del. Når garnet er vasket, så skal det tørres fladt for at holde strukturen i garnet - det må altså ikke hverken hænge eller tørretumbles.

Køb DROPS Nepal her