Mayflower Easy Knit

Indhold: 53% Uld / 47% Akryl

Vægt/længde: 100 gram = ca. 80 meter

Anbefalede pinde: 10 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 7,5 m x 14p

Maskinvask skåneprogram, max 30°C / Tørres fladt

60,00 DKK
80,00 DKK
Du sparer: 20,00 DKK
Lager: 19 stk tilbage på lager

Mayflower Easy Knit

Easy Knit er garnet til dig, der gerne vil se flotte resultater, hurtigt og legende let. Det lækre kvalitetsgarn er til de lidt tykkere pinde, og er lige så nem at gå til, som den er svær at gå fra.

Garnet er let at arbejde med og er derfor specielt velegnet til begyndere.

Du bliver med andre ord hurtigt færdig med dit projekt og vil garanteret have svært ved at vente på næste eventyr og succesoplevelse med Easy Knit i dine hænder.

Garnet er ideelt til tykke trøjer, jakker, cardigan og lignenede. Mayflower Easy Knit er et tubegarn med den unikke egenskab, at det ikke er lige tykt hele vejen gennem nøglet.

Det giver et flot og varieret look og gør hvert enkelt projekt til et unika. Garnet kommer i flere velkomponerede, smukke farvesammensætninger - fra de helt klare nuancer til de mere rolige.

Det er en garnkvalitet med uendelige muligheder, hvorfor vi løbende udvikler nye, spændende opskrifter og farvevarianter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på