1645 Sophia Sweater

Pris fra
319,60 DKK

 

DOWNLOAD OPSKRIFTEN HER

Sweater til dame med rib borter og raglanærmer strikket i Mayflower Easy Care. Størrelse S-XXXL.

 

Pinde og tilbehør lægges i kurven separat. 

Se alle dameopskrifter fra Mayflower her. 

Herunder finder du alt hvad du skal bruge til opskriften
Mayflower Easy CARE 062
Pris fra
33,95 DKK
Lager:
Fjern fra kit

1645 Sophia Sweater

Denne sweater kan, med sit enkle design, passe ind i enhver garderobe. Den er designet med raglanærmer, som gør den til et nemt strikkeprojekt med minimal montering.

Raglanærmerne på denne sweater er ekstra bemærkelsesværdige, for de er designet med en smuk ribdetalje, som starter ved skulderen og strækker sig hele vejen ned langs sweaterens sider. Disse ribdetaljer komplimenteres af ribkanterne langs blusens halsåbning, bund og ærmegab. Ribkanten i halsåbningen er desuden afsluttet med et lille ombuk.

Vi har lavet to forskellige version af sweateren. Den pink sweater er strikket i Mayflower Easy Care. Garnkvaliteterne har samme løbelængde og strikkefasthed, så du skal blot beslutte, om du vil have en ensfarvet eller tweed-udgave af sweateren.

Begge garnkvaliteter vil give dig et skønt resultat. De er begge bløde og behagelige at have på, da de har en dejlig naturlig åndbarhed. Mayflower Easy Care kan desuden maskinvaskes, så det er også dejlig nemt at vedligeholde din sweater i hverdagen

Forslag til dig
Andre købte også