1788 Vest med Hulmønster

Pris fra
169,75 DKK

 

DOWNLOAD OPSKRIFTEN HER

Damevest med hulmønster strikket i Mayflower Easy Care Cotton Merino. Størrelse S-XXXXL.

 

Pinde og tilbehør lægges i kurven separat. 

Se alle dameopskrifter fra Mayflower her. 

Herunder finder du alt hvad du skal bruge til opskriften
Mayflower Easy Care Cotton Merino S29
Pris fra
27,95 DKK
Lager: 6 stk tilbage på lager
Fjern fra kit

1788 Vest med Hulmønster

En slipover er en skøn ting at have i skabet, for den kan bruges til at pifte de fleste outfits op. Denne lækre slipover er designet med et flot hulmønster af romber, som giver den et klassisk udseende og gør den visuelt interessant.

Slipoveren har et enkelt look, som gør den meget nem at style. Den kan både bruges over kjoler, skjorter og bluser, hvis du gerne vil gøre dit outfit mere unikt. Vi har valgt at strikke slipoveren i en flot blå, men du kan også fint bruge en lysere farve, hvis det er mere din stil.

Der er anvendt Mayflower Cotton Merino til denne opskrift. Cotton Merino er en lækker og alsidig garnkvalitet i 50 % superwash-behandlet uld og 50 % bomuld. Begge disse materialer er organiske, hvilket giver garnet en god åndbarhed, og samtidig bliver garnet ikke nær så varmt som rent uldgarn. Derudover har Mayflower Cotton Merino en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram.

Slipoverens for- og bagstykke er strikket hver for sig og derefter monteret. Det kan gøre opskriften nemmere at overskue for begyndere, og samtidig er hulmønsteret ganske enkelt.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer