1794 Cardigan med Lynlås og V-hals

Pris fra
305,55 DKK

 

DOWNLOAD OPSKRIFTEN HER

Strikket cadigan med lynlås og V-hals i Mayflower Easy Care Cotton Merino. Størrelse S-XXXXL.

 

Pinde og tilbehør lægges i kurven separat. 

Se alle dameopskrifter fra Mayflower her. 

Herunder finder du alt hvad du skal bruge til opskriften
Mayflower Easy Care Cotton Merino S15 Koksblå
33,95 DKK
Lager: 20 stk tilbage på lager
Fjern fra kit

1794 Cardigan med Lynlås og V-hals

Det danske vejr kan ofte være lunefuldt, og derfor er det rart at have en god cardigan til sommerhalvåret. Denne cardigan er perfekt til netop disse måneder, da den er strikket i det det lækre Mayflower Cotton Merino, som er en vidunderlig blandt af 50 % superwash-behandlet uld og 50 % bomuld.

Mayflower Cotton Merino er mellemtykt garn med en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram, hvilket betyder, at denne cardigan ikke bliver for tyk. Samtidig er indholdet af bomuld vigtigt for cardiganens komfort, da bomuld er med til at gøre den mere tempereret og sikre en god åndbarhed.

Caridganen har et enkelt design, som vil tiltale de fleste. Samtidig er den også praktisk, fordi den er lavet med lynlås i stedet for knapper. Det enkle design giver et let og tidløst look, hvilket understøttes af det diskrete diagrammønster, om strækker sig over cardiganens bul.

Forslag til dig
Andre købte også
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving