1823 Bluse med blomster og pufærmer

Pris fra
164,85 DKK

 

DOWNLOAD OPSKRIFTEN HER

Bluse med blomster på pufærmer strikket i Mayflower Super Kid Silk Print. Størrelse XXS-XXXL.

 

Pinde og tilbehør lægges i kurven separat. 

Se alle dameopskrifter fra Mayflower her. 

 

 

Herunder finder du alt hvad du skal bruge til opskriften
Mayflower Super Kid Silk Print 1004
Pris fra
49,95 DKK
Lager: Ikke på lager
Fjern fra kit

1823 Bluse med blomster og pufærmer

Denne bluse er strikket i én tråd Mayflower Super Kid Silk, der er kendetegnet ved at være super let og luftig. Vores Super Kid Silk består af 76 % mohair og 24 % silke og har en løbelængde på hele 195 meter pr. 25 gram.

På billedet er der anvendt Mayflower Super Kid Silk Print til blusen. Det giver flotte farveskift, som danner striber i forskellige bredde. Alternativt kan du også bruge den almindelige Super Kid Silk, hvis du ønsker at strikke en ensfarvet bluse. Ud over det flotte farvevalg bør du også bemærke det fine hulmønster på pufærmerne. Hulmønsteret giver blusen en smuk detalje, som passer godt til blusens generelle luftighed.

Hvis du vælger at strikke denne opskrift, vil du få en bluse med suveræn komfort. Super Kid Silk er vidunderligt blød takket være sine eksklusive materialer. Mohair kan varme dejligt på kølige dage, men samtidig har materialet og blusen også god åndbarhed, så du ikke får det for varmt.

Opskriften er forholdsvis enkel, selvom der skal strikkes hulmønster på ærmerne. Med andre ord behøver du ikke at være strikkeekspert for at kunne klare denne opskrift.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer