Mayflower Super Kid Silk Print

Indhold: 76% Mohair og 24% Silke

Vægt/Længde: 25g / ca. 195m

Anbefalede pinde: 4.5 - 5.00 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 22m x 27p

Håndvask ved max 20ºC

63,20 DKK
79,00 DKK
Du sparer: 15,80 DKK
Lager: På lager (40+)

Mayflower Super Kid Silk Print

Mayflower Super Kid Silk Print består af 76 % mohair og 24 % silke. Begge fibre er af højeste kvalitet, og tilsammen giver de én af de mest eksklusive typer garn i vores udvalg. Det gør Super Kid Silk Print til en fryd af strikke med, for det føles vidunderligt at have mellem hænderne.

Super Kid Silk Print er en udvidelse til vores udvalg af Super Kid Silk. Det er samme lækre garn, men Super Kid Silk Print har det flotteste printede mønster, som kan hæve ethvert strikke- eller hækleprojekt op på et nyt niveau. 

Mayflowers Super Kid Silk Print er kendetegnet ved at være ufatteligt luftig og blød. Disse kvaliteter afspejles også i det færdige håndarbejde, som samtidig får et lækkert fluffy look fra garnets mohair. Dette look bibeholdes også, selvom Super Kid Silk Print strikkes sammen med en anden garnkvalitet, hvilket gør den velegnet som følgetråd.

Vi har et bredt udvalg af opskrifter med Super Kid Silk Print – og vi tilføjer løbende flere. Der er både opskrifter hvor Super Kid Silk Print anvendes alene og som følgetråd. Super Kid Silk Print kan desuden også fint anvendes i de samme opskrifter som den almindelige Super Kid Silk, hvis du vil givet designet et twist i form af farveskift. 


Teknisk data
Mayflower Super Kid Silk Print har en løbelængde på 195 meter pr. 25 gram og strikkes på pind 4½-5. Garnkvaliteten har desuden en strikkefasthed på 22 masker x 27 rækker. 

Se alle vores garner med Mohair her.


 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på