Mayflower Super Kid Silk Print

Indhold: 76% Mohair og 24% Silke

Vægt/Længde: 25g / ca. 195m

Anbefalede pinde: 4.5 - 5.00 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 22m x 27p

Håndvask ved max 20ºC

54,95 DKK
Lager:
Levering 1-2 hverdage
  • Køb 5 eller flere til 52,95 DKK pr stk.
  • Køb 10 eller flere til 49,95 DKK pr stk.

Mayflower Super Kid Silk Print

Et lækkert mohairgarn med print

En blandning af hele 76% mohair og 24% silke udgør det ultra populære Mayflower Super Kid Silk nu i en Print-version. Printet er med til at give det populære garn et helt nyt look ved dets omskiftelige og smukke farveovergange.

Ligesom det originale Super Kid Silk fra Mayflower, så er det kendt for sine fibre af højeste kvalitet. Den ultrabløde mohairuld bliver holdt sammen af den fineste silketråd, som til sammen udgør et let og blødt garn, som er nemt at strikke med.

Brug for eksempel Mayflower Super Kid Silk Print sammen med en anden kvalitet for at tilføje projektet et luftigt og blødt udtryk. Den fine tråd kan gøre arbejdet mere fluffy fra dets fine mohairfibre.

Super Kid Silk Print kan bruges i opskrifter med Mayflower Super Kid Silk, så der er masser af opskrifter at vælge i mellem - både hvor garnet anvendes alene eller som følgetråd.

Vi har et bredt udvalg af opskrifter med Super Kid Silk Print – og vi tilføjer løbende flere. Der er både opskrifter hvor Super Kid Silk Print anvendes alene og som følgetråd. Super Kid Silk Print kan desuden også fint anvendes i de samme opskrifter som den almindelige Super Kid Silk, hvis du vil givet designet et twist i form af farveskift. 

Find opskrifter med Mayflower Super Kid Silk Print her

Se alle vores garner med Mohair her. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: