1848 Jakke

Pris fra
680,55 DKK
689,55 DKK
Du sparer: 9,00 DKK
Lager:

 

DOWNLOAD OPSKRIFTEN HER

Jakke strikket i Mayflower Super Kid Silk. Størrelse S-XXXL.

 

Pinde og tilbehør lægges i kurven separat. 

Se alle dameopskrifter fra Mayflower her. 

Herunder finder du alt hvad du skal bruge til opskriften

1848 Jakke

Denne skønne jakke er både let og luftig, men stadig dejlig varm. Det gør den perfekt til kølige dage, hvor det er rart at have en tynd jakke med på farten. Selvom jakken er halvlang, vejer den kun ca. 250 gram, så den fylder heller ikke meget, hvis du har den med i tasken.

Jakken er strikket i dobbeltråd med Mayflower Super Kid Silk, som består af 76 % mohair og 24 % silke. Garnet er ganske fint og har en løbelængde på hele 195 meter pr. 25 gram. Det giver dog stadig en dejlig varme, da mohair er naturligt varme fibre.

Det enkle design betyder, at jakken kan bruges til det meste tøj. Ud over knapper har jakken også et smart bindebånd, så taljen fremhæves og formes af jakken. Vi har valgt at designe jakken i en smuk pink farve, men den ville også være ufatteligt smukt i én af de mange andre farver, som Super Kid Silk fås i. Du kan også vælge at strikke jakken med to tråde i forskellige farver og derved give den et smukt farvespil og et let meleret look.

Opskriften er forholdsvis nem, og vi anbefaler den til let øvede strikkere, som har styr på diverse grundteknikker. God fornøjelse.

Forslag til dig
Andre købte også