Strikket gave til barn

Ønsker du at strikke din helt egen gave til et kært barn i din familie eller omgangskreds? Så er du landet på den helt rette side. Her finder du nemlig en række gaveidéer til strikkede gaver til børn i forskellige aldre. Her på hjemmesiden finder du et væld af gratis strikkeopskrifter, og mulighederne for strik til barnet er derfor mange!

Se alle vores strikkeopskrifter her.

Hvis du har god tid, kan du vælge at strikke noget tøj til barnet, der fortjener en gave. Sweatre ér og bliver et hit, og samtidig kan en sweater bruges flittigt året rundt. Vi tilbyder mange gratis opskrifter på børnesweatre.

Opskrifterne kommer i forskellige størrelser. Samtidig kommer de også både med og uden mønster, og enten i én farve eller flere forskellige. Valget er helt op til dig!

Vi har også mange flotte opskrifter på strikkede veste. Veste er et super sjovt og overskueligt projekt - både til voksne og børn. Veste er derudover super populære og kan strikkes på mange forskellige måder og i forskellige farver. Hvis du vil læse mere om strikkeopskrifter til veste, så tjek denne side ud. Udover en vest vil en flot kjole også være en flot gave, der indikerer, at du har brugt tid og kræfter på gaven. Både veste og kjoler er gode og anvendelige gaver til barnet. Og ved begge projekter kan du lege med forskellige strikketeknikker, mønstre og farver. På den måde kan du gøre den strikkede gave helt unik og speciel, så den kommer til at passe netop til det barn, der skal modtage gaven.

      

Elsker det barn, der skal forkæles med en flot gave, at klæde sig ud? Så kan du også vælge at strikke et flot kostume! Se blot nogle bud på opskrifter herunder, som du kan gå i gang med.


Se alle vores strikkeopskrifter til børn her.

Ting til børneværelset er også en sikker vinder. Her er mulighederne også mange! Blandt vores opskrifter finder du både flotte og finurlige pudebetræk og tæpper, som kan pryde børneværelset. Tjek f.eks. denne opskrift ud på et smukt havfrue-tæppe, som med garanti vil falde i mange børns smag.

Et strikket tæppe er en både skøn og praktisk gave at give et barn. Det kan strikkes på mange forskellige måder og i mange forskellige farver, og så kan det følge barnet i mange år fremover.

  

I udvalget af opskrifter finder du derudover søde legetøjsdyr, som kan bidrage til timers leg. Strik f.eks. de to nuttede bamser, Lotte & Luffe, eller kast dig ud i at strikke en snemand, hvis du nærmer dig juletiden.

Du kan også vælge at strikke pynt til barnets værelse. Er barnet f.eks. vild med regnbuer, kan du strikke en flot én, som kan hænge på dørhåndtaget eller i loftet. Du kan også strikke de fineste små kaktusser, som vil pynte i en vindueskarm.

Vil du i gang med en hæklet gave i stedet for? Så kan du finde inspiration til en skøn hæklet gave til barn på denne side. Her finder du både flotte bogmærker, legetøjsmad og søde bamser.

Rigtig god fornøjelse med den hjemmestrikkede gave :-)