STAEDTLER Lumocolor Duo Permanent Marker

Indhold: 1 stk.

Farve: Sort

Stregbredde: F – fine (ca. 0,6 mm), B – broad (ca. 1,5 mm - 4,0 mm) 

Spids: Rund (F), skråskåret (B)

36,95 DKK
Lager: 11 stk på lager
Levering 1-2 hverdage

STAEDTLER Lumocolor Duo Permanent Marker

Duo markere fra Staedtler er gode til en lang række formål. Lumocolor Duo er en 2-i-1 version af den populære Staedtler permanent marker. Med Duo, får du to stregbredder i én pen. Lumocolor 348B serien har to spidser, en rund spids med smal bredde med en skriftstreg på ca. 0,6 mm, og en skrå spids med mellem bredde med en skriftstreg på ca. 1,5 – 4,0 mm.

Med Lumocolor 348B kan du skrive på en lang række overflader: Pap, overheads, plastik, metal, boblefolie og foam, glas og porcelæn, træ og sten. Markerne indeholder blæk uden kemiske stoffer såsom xylen og toluene, og du slipper derfor for lugten af sprit.

Da blækket tørrer hurtigt, tværes skriften ikke ud og den er derfor god at bruge hvis du er venstrehåndet, da hånden ikke smudses til. Det hurtigttørrende blæk, gør desuden markeren særligt velegnet til brug på overheads. Blækket er DRY SAFE, så du er sikret en marker der kan tåle at ligge uden hætte, uden at den tørrer ud.

Derudover er markeren designet med det særlige AIRPLANE SAFE system, som gør, at du kan have den med i kufferten uden at markeren lækker når den udsættes for tryk.

Copyright LindeHobby

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: