Herunder finder du alt hvad du skal bruge til opskriften
Mayflower Amalfi
Pris fra
25,95 DKK
Lager: 34 stk på lager
Fjern fra kit

2079 Birdie Tee

Str.: (S) M (L) XL (XXL) XXXL

Forbrug, ngl.: (8) 9 (11) 11 (13) 15

Pinde:Strømpepinde p 3 og 3½ mm til ærmer eller brug magic loop, rundpind 3 og 3½ mm (40 cm) og rundpind 3½
mm (60 eller 80 cm)

Kvalitet: Mayflower Amalfi

Strikkefasthed: 23 masker x 30 rækker = 10 x 10 cm.

Skøn bluse med korte ærmer, et flot snit og et gennemgående mønster med stor effekt. Ved halsåbning, ærmekanter og den nederste kant er der strikket rib med drejet ret og vrang, hvilket giver en flot og markeret ribkant. Birdie Tee strikkes nedefra og op til ærmegabet. Derefter strikkes hvert ærme for sig, hvorefter arbejdet samles på en rundpind og færdiggøres med et rundt bærestykke. Til slut er der derfor meget lidt monteringsarbejde.

Diagrammer guider dig godt igennem mønstret, som består af ret- og vrangmasker. Derudover skal du også bruge en hjælpepind. Har du strikket med hjælpepind før, er denne opskrift intet problem. Er du uøvet, vil opskriften være et godt begynderprojekt til at lære teknikken i brug af hjælpepind.

Birdie Tee er designet i Mayflower Amalfi, som er et dejlig blødt og glat garn, som føles rigtig behageligt mod huden. Garnet er sammensat af bomuld og bambus viskose. Bløde og slidstærke fibre, som også er behagelige i varme temperaturer, og Birdie Tee kan derfor sagtens bruges både sommer og vinter. Garnets tyngde giver Birdie Tee et flot fald.

Mayflower Amalfi fås i mange flotte farver, som alle har en smuk farvedybde, og i nogle af farverne ser man tydeligt, hvordan bambus viskosen tilfører garnet lidt glans.

 

Forslag til dig
Andre købte også