Baby Silk er et luksuriøst garn lavet af 80% babyalpaka og 20% silke. Finere kan det ikke blive! Garnet bliver utrolig blødt og glansfuldt og pga. silken, giver det et tørrere præg end ren alpaka. Babysilk egner sig både til finere indendørstøj sommer som vinter og er helt super til de aller mindste, som har fin og sensibel hud.

Fin er et dejligt, blødt og glansfuldt garn, som egner sig til babytøj, lækre toppe og sweater, men også til meget tilbehør som halstørklæder og huer. 50 % silke og 50 % baby alpaka, som gør garnet ekstra blødt og glansfuldt. Samme strikkefasthed som Tynn Alpakka.

Sky har en smuk silkeglans og blødhed som kommer fra en nydelig blanding af det fineste silke og babyalpaka. Garnet er tyndt og delikat og bør strikkes på tynde pinde, når det strikkes alene. Kombineres det med en af de andre kvaliteter i Dreamline kan det derimod strikkes på meget tykkere pinde og giver da en nydelig glans til de andre garner. 

Soul er et garn med en helt ny struktur som ligner på fingerstrikning. Dette giver et voluminøst garn som strikkes på tykke pinde i forhold til garnets tykkelse. Tøjet bliver utrolig let og luftig samtidig som overfladestrukturen er helt ny. 

-25%
Materiale_227: 70% Baby alpaca / 17% Akryl / 13% Polyamid
57,75 DKK
77,00 DKK
Du sparer: 19,25 DKK
Tilbud udløber 31/01/2022
0 anmeldelser
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på