DG355 Winter Warmers

STØRRELSE: Voksen

GARNKVALITETER: Alpakka forte, Kidsilk Erle

TEKNIKK: Fletter, Mønsterstrikk, Strikk

DESIGNER: DM Collection, Anne Kirsti Espenes

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

-10%
80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage
-10%

DG355 Winter Warmers

GØR DiG KLAR - ALPAKKA FORTE TIL HVERDAGS

Jeg elsker hverdager – og gode, praktiske, lune og avslappede hverdagsklær med særs høy feel good-faktor. Det skader ikke med et par skår på kulhetsskalaen heller. Akkurat sånn har jeg det med strikk. Og bare hverdagsversjonen er perfekt kan enhver genser fort funke til småfint og fest med ny styling. All-round-plagg er tingen.

Den typen strikk frister vi med i dette heftet. Kule, layed back fasonger og enkle strikketeknikker som selv du som er ny med pinner og garn får til. Og så striper, striper, striper! Overalt og i alle mulige farger og bredder. Og trendy blokk-farger. Med glimt i øyet strikker vi patchwork-plagg satt sammen av ermer, kanter, for- og bakstykker i forskjellige farger. Gøy og bittelitt småvilt, synes vi.

Da er det på tide å bli kjent med ALPAKKA FORTE – et nytt for­sterket alpakkagarn i 80 prosent alpakka og 20 prosent nylon. Garnet er like mykt og behagelig som ren alpakka, og kommer i 10 vakre, mykt melerte fargenyanser.

Vi anbefaler Alpakka Forte til alle typer strikkeplagg. Garnet er nydelig til fint tilbehør, samt tynnere sokker og strømper. Og selvsagt er forsterket alpakka supert til barneklær som skal tåle røff bruk og slitasje.

TIPS! Alpakka Forte har samme løpelengde og strikkefasthet som Dale Alpakka og Alpakka Space Dye. Oppskriftene kan fint brukes om hverandre, så her er det rom for å leke seg med garn og farger.

Vi satser på en nydelig sesong med masse inspirasjon, deilig garn og fantastiske farger! Kreativiteten leve!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer