Air er superlet og luftig, samtidig med at det har nok volumen til at strikke på tykke pinde. Garnet er børstet silke, og det giver verdens blødeste og dejligste tøj, som vejer næsten ingen ting. 

Sky har en smuk silkeglans og blødhed som kommer fra en nydelig blanding af det fineste silke og babyalpaka. Garnet er tyndt og delikat og bør strikkes på tynde pinde, når det strikkes alene. Kombineres det med en af de andre kvaliteter i Dreamline kan det derimod strikkes på meget tykkere pinde og giver da en nydelig glans til de andre garner. 

Soul er et garn med en helt ny struktur som ligner på fingerstrikning. Dette giver et voluminøst garn som strikkes på tykke pinde i forhold til garnets tykkelse. Tøjet bliver utrolig let og luftig samtidig som overfladestrukturen er helt ny. 

Materiale_227: 78% Suri-alpaca / 22% Nylon
40,50 DKK
54,00 DKK
Du sparer: 13,50 DKK
0 anmeldelser
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på